ARISTON TI SHAPE SMALL 10 UR elektrický ohrievač vody pre spodnú montáž 877126
ARISTON TI SHAPE SMALL 10 UR elektrický ohrievač vody pre spodnú montáž 877126 ARISTON TI SHAPE SMALL 10 UR elektrický ohrievač vody pre spodnú montáž 877126

ARISTON TI SHAPE SMALL 10 UR elektrický ohrievač vody pre spodnú montáž 877126

ARISTON TI SHAPE SMALL 10 UR elektrický ohrievač vody pre spodnú montáž 877126 Vzhľadom k svojim kompaktným rozmerom je jednoducho inštalovateľný v menej prístupných miestach s veľkými nárokmi n... Zobraziť celý popis »


Model: 877126

Popis

ARISTON TI SHAPE SMALL 10 UR elektrický ohrievač vody pre spodnú montáž 877126

Vzhľadom k svojim kompaktným rozmerom je jednoducho inštalovateľný v menej prístupných miestach s veľkými nárokmi na okamžitú dodávku teplej vody.

výhody:

- Vnútorná nádrž z ocele so špeciálnym titánovým smaltom
- Rozmerná magnéziová anóda
- Vonkajšie ovládanie teploty
- Bipolárne termostat
- Poistný ventil
- Silná vrstva polyuretánovej izolácie
- Široká škála použitia
- Elektrické krytie IPX4

ARISTON má povesť kvalitnej značky
Je talianskymi zákazníkmi charakterizovaná ako jedna z najlepších známych značiek, ako synonymum pre komfortnejšie život. V priebehu rokov sa výrobky Ariston rozšírili do zahraničia a spoločne s nimi aj povesť tejto značky. Dizajn, inovácie a ohľaduplnosť voči životnému prostrediu sú celé roky kľúčovými bodmi, ktoré vždy charakterizovali značku Ariston. Značka sa rozvíjala s cieľom zlepšovať životy ľudí po celom svete. Poslaním bolo vždy vylepšovanie životov ľudí umožnením vytvárať teplo v ich domovoch a zabezpečením optimálnych podmienok komfortu. Skvelý výkon našich výrobkov garantuje spoľahlivosť a jednoduché použitie, vytvárajú komfort vo ktoromkoľvek domove prispôsobené na plnenie potrieb každého jednotlivého používateľa.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk