GARDENA zavlažovací počítač FlexControl 1883-20
GARDENA zavlažovací počítač FlexControl 1883-20 GARDENA zavlažovací počítač FlexControl 1883-20 GARDENA zavlažovací počítač FlexControl 1883-20 GARDENA zavlažovací počítač FlexControl 1883-20

GARDENA zavlažovací počítač FlexControl 1883-20

Novinka
GARDENA zavlažovací počítač FlexControl 1883-20 Flexibilita pri úprave nastavení. GARDENA zavlažovací počítač FlexControl vám uľahčí zavlažovanie záhrady, napríklad vám pomôže pri prevádzke po... Zobraziť celý popis »


Model: 1883-20

Popis

GARDENA zavlažovací počítač FlexControl 1883-20

Flexibilita pri úprave nastavení.

GARDENA zavlažovací počítač FlexControl vám uľahčí zavlažovanie záhrady, napríklad vám pomôže pri prevádzke postrekovačov, zavlažovacích systémov, ako je GARDENA Micro-Drip-System alebo GARDENA Sprinkler-System. Zavlažovací počítač je priamo pripojený k vodovodnému kohútiku a spoľahlivo riadi zavlažovanie podľa naprogramovaného času a trvania. To znamená, že sa nemusíte o zavlažovanie starať - ani v každodennom živote, ani počas Vašej dovolenky. Pohodlné: odnímateľný ovládací panel pre ľahšie naprogramovanie. Prehľadné zobrazenie: jasné usporiadanie LC displeja sa zobrazí vybraté nastavenia, napríklad deň v týždni, frekvencia zavlažovanie atď Programovanie je intuitívne a veľmi jednoduché. Vyberte začiatok zavlažovanie, dĺžku trvania zavlažovania a frekvenciu pomocou otočného gombíka a klávesov. Navyše: môžete si vybrať konkrétne dni, ktoré požadujete. Potom stačí programovací časť pripojiť späť na ovládací panel. Potom, čo ste upravili nastavenie, bude počítač riadiť zavlažovanie presne podľa Vašich predstáv. A môžete si užívať voľného času! S alkalickou batériou 9 V (nie je súčasťou dodávky), bude váš zavlažovací počítač FlexControl fungovať spoľahlivo po dobu približne jedného roka. Ešte spoľahlivejšie: nízka kapacita batérie je indikovaná na displayi. Takže presne viete, kedy je nutné batériu vymeniť. Ďalšou možnosťou je pripojiť k zavlažovaciemu počítaču dažďový senzor alebo čidlo pôdnej vlhkosti. Má to jednu veľkú výhodu: keď prší alebo v prípade, že je pôda už dostatočne vlhká, naprogramované zavlažovanie sa nevykoná, a tým ušetríte cenné vodné zdroje.

Automatické a časovo nenáročné zavlažovanie
So zavlažovacím počítačom od spoločnosti GARDENA bude vaša záhrada spoľahlivo a pohodlne zavlažovaná - aj keď nie ste doma. Získate viac voľného času, bujnú zelenú záhradu a nádherné zdravé rastliny. S automatickým zavlažovaním v skorých ranných hodinách alebo večer sa vyparí menej vody. Tým je zaistená úspora peňazí a cielené optimálne zavlažovanie.

Prevádzka s úsporou vody
Pripojením dažďového senzoru alebo čidla pôdnej vlhkosti od spoločnosti GARDENA je automatické zavlažovanie prerušované v závislosti od vlhkosti pôdy a prírodným dažďu. Tým je umožnené zavlažovanie s úsporou vody.

Ľahká obsluha
Je-li slabý akumulátor, ste o tom informovaní. Včas uvidíte, či je akumulátor potreba dobiť. Tým je zaistená spoľahlivá prevádzka.

Jednoduché vkladanie dát
Vstup dát možno rýchlo a spoľahlivo vykonávať pomocou otočného gombíka a pomocou tlačidiel. Príslušné údaje sa zobrazí na LC displeji.

Flexibilný pri používaní
Zavlažovanie možno nastaviť na ktorýkoľvek deň v týždni. Vďaka tomu sa váš zavlažovací systém prispôsobí oveľa pružnejšie vašim požiadavkám.

Špecifikácie
Zavlažovacie cykly za deň: 3
Dĺžka zavlažovania: 0h 1min - 1h 59min
Frekvencia zavlažovania: každý 2., 3. deň alebo individuálna voľba dňa zavlažovanie
Prípojka pre senzor ?
Zdroj energie: 1 x 9 V alkalická batéria (nie je súčasťou balenia)
Závit: Pre vodovodné kohútiky so závitom 26.5 mm (G 3/4) a 33.3 mm (G1)
Prevádzkový tlak: 0,5-12 bar / 7,25-174,05 psi

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk