Schlösser Brillant termostatická hlavica biela - chróm 600200001
Schlösser Brillant termostatická hlavica biela - chróm 600200001 Schlösser Brillant termostatická hlavica biela - chróm 600200001

Schlösser Brillant termostatická hlavica biela - chróm 600200001

Schlösser Brillant termostatická hlavica M 30x1 , 5 biela - chróm 600200001 Technická špecifikácia a nastavenia : povrchová úprava : biela (RAL 9016) - chróm napojenie : závit M30x1 , 5 Súčasť... Zobraziť celý popis »


Výrobca: Schlösser
Model: 600200001

Popis

Schlösser Brillant termostatická hlavica M 30x1 , 5 biela - chróm 600200001

Technická špecifikácia a nastavenia :
povrchová úprava : biela (RAL 9016) - chróm
napojenie : závit M30x1 , 5


Súčasťou termostatických hlavíc Schlösser je vstavané kvapalinou plnené čidlo , ktoré zaručuje maximálnu citlivosť hlavice a jej rýchlu odozvu na zmenu teploty . Doba odozvy ~ 18 min . Gumový tesniaci o -krúžok navyše garantuje plynulosť ovládania . Piest z nerezovej ocele potom umožňuje precízne reguláciu tepla v rámci škály nastavení podľa potrieb a preferencií užívateľa .

Požadovaná hodnota nastavenia je nastavovaná otočením regulačné hlavy na príslušný symbol číselnej škály , pričom po smere hodinových ručičiek dochádza ku znižovaní izbovej teploty a naopak .
Ochrana pred mrazom pri hodnote 8 ° C , ktorá je na hlavici označená polohovým symbolom < * > zaručuje možnosť vypnutia hlavice v neobývanej miestnosti bez rizika škôd spôsobených zamrznutím potrubia .

Rozpätie teplotného nastavenia : od 8 ° C do 30 ° C

Montáž a údržba :
nastavte hlavicu na pozíciu < 6 > . Otočte hlavicu tak , aby stupnica bola čitateľná ; hlavica by mala byť inštalovaná v horizontálnej pozícii . V tejto pozícii nainštalujte hlavicu na ventil . Skontrolujte funkciu hlavice otáčaním regulačnej hlavy v celej škále nastavení a zvoľte požadovanú hodnotu .
V prípade inštalácie ochrany hlavica pred odcudzením - ako voliteľného doplnku - je navyše potrebné imbusovým kľúčom pevne utiahnuť blokujúcej čap ( 9 ) . Neautorizované odstránenie hlavica je tým značne sťažené. Odstránenie ochrany vykonáte odskrutkovaním a vytiahnutím blokujúcej čap ( 9 ) .
Hlavica by mala byť inštalovaná v horizontálnej polohe tak , aby bola ľahko prístupná užívateľovi .
Pre efektívnu funkciu termostatickej hlavice sa odporúča používať filtre systému ústredného kúrenia .
Termostatické hlavice by nemali byť vystavené priamym účinkom slnečných lúčov či zariadení vyžarujúcich vyššie teploty , ako aj vystavené zdrojom chladu .
V prípade prikrytie radiátora ( napr. závesy ) , alebo jeho umiestnenie v okrajových častiach miestností ( výklenky , apod ) , je nutné vziať do úvahy vznik samostatnej tepelnej zóny , ktorá znižuje schopnosť termostatu vnímať teplotu v samotnej miestnosti a na jej zmeny v potrebnom rozsahu reagovať .
Po skončení vykurovacej sezóny je potrebné otvoriť termostatickú hlavicu na hodnotu " 6 " a zamedziť tak vzniku nežiaducich usadenín vo ventile .
V prípade dlhodobej neprítomnosti užívateľa bez zvláštnych požiadaviek na izbovú teplotu je doporučené nastavenie termostatické hlavice na pozíciu < ä > . Tým je zaručená bezpečná teplota 8 ° C umožňujúce súčasnú výraznú úsporu energie .


Moderný dizajn a kvalita
Termostatické hlavice Schlösser umožňujú plne nezávislú a precíznu reguláciu teploty vyžarovanú telesom radiátorov v rozličných dispozičných podmienkach a podľa individuálnych užívateľských potrieb .
Vďaka dvojici konštrukčných verzií Diamant a Brillant môžu byť termostatické hlavice Schlösser ponúkané ako univerzálny produkt , kompatibilný s väčšinou ventilov a telies ústredného kúrenia na trhu . Konštrukčné riešenie oboch hlavíc sú identické , hlavný rozdiel spočíva v ovládacej časti hlavice , ktorá je u verzie Brillant vyrobená z mosadze u modelu Diamant z ABS .
V našej ponuke sú aj verzie hlavíc Brillant aj Diamant kompatibilné s Danfoss rýchlouzáverom ( klipom ) , Danfoss kompaktnými radiátory a ventily .
Poskytuje úspornú kontrolu tepla a tým umožnuje pozoruhodnú redukciu množstva spotrebovanej energie , a to v priemernej hodnote 25 % .
Povrchová úprava , materiál :
Nespornou prednosťou trermostratických hlavíc Schlösser je variabilita desiatich možných farebných kombinácií pri použití materiálov najvyššej kvality .
Varianty povrchu : biela ABS (RAL 9016) , chróm , satin , oceľ , zlato , ai Prostredníctvom technológie zdvojeného pokrývanie dosahujeme unikátnu povrchovú úpravu v matnom zlate .
ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk