Moje Auto PU sealant grey - Polyuretánové tesnenie sivé 310 ml
Moje Auto PU sealant grey - Polyuretánové tesnenie sivé 310 ml

Moje Auto PU sealant grey - Polyuretánové tesnenie sivé 310 ml

Moderné, efektívne jedno-komponentné hmota na vytvorenie silného tesnenie. Vďaka svojej unikátnej zmesi nekvapká a netvorí trhliny. Má dobrú priľnavosť ku sklu, kovy, zliatin, ocele, nerezu, hlin... Zobraziť celý popis »


Výrobca: MOJE AUTO
Model: MA20-A32

Popis

Moderné, efektívne jedno-komponentné hmota na vytvorenie silného tesnenie. Vďaka svojej unikátnej zmesi nekvapká a netvorí trhliny. Má dobrú priľnavosť ku sklu, kovy, zliatin, ocele, nerezu, hliníka, plechu, plastu.

Odolný voči soli, palive, oleji, tukom, vode a poveternostným podmienkam. Pružná a odolná hmota proti otrasom a vibráciám karosérie. Neobsahuje silikón. Tepelná odolnosť po vytvrdnutí -30 ° C do +80 ° C. Vhodné na lepenie a tesnenie spojov medzi plechmi (zvary, bodové zvary, presahmi). Hmotu možno kombinovať s prvkami zo skla, plastu, kovu a tesnenie karosárskych dielov (držiaky svetla, strešných okien, a pod.).

Obsah balenia:
• 310 ml

Špecifikačný body:
• prostriedok pre profesionálne použitie
• efektívna silné tesnenie
• dobrá priľnavosť
• pružný a odolný proti otrasom

ILUSTRAČNÉ FOTO


Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk