ARMSTRONG Auto Lopata na sneh limetková transparentná
ARMSTRONG Auto Lopata na sneh limetková transparentná ARMSTRONG Auto Lopata na sneh limetková transparentná ARMSTRONG Auto Lopata na sneh limetková transparentná

ARMSTRONG Auto Lopata na sneh limetková transparentná

ARMSTRONG Auto Lopata na sneh teleskopická limetková transparentné Teleskopické lopaty sú ideálny nástroj pre vyhrabanie zo snehu! JEDNODUCHÝ PATENT zacvaknutie Na jedno stlačenie! VYROBENÉ PR... Zobraziť celý popis »


Výrobca: PLASTKON
Model: 41119110

Popis

ARMSTRONG Auto Lopata na sneh teleskopická limetková transparentné

Teleskopické lopaty sú ideálny nástroj pre vyhrabanie zo snehu!

JEDNODUCHÝ PATENT zacvaknutie
Na jedno stlačenie!

VYROBENÉ PRE RÝCHLOS A POHODLIE
Ergonomicky tvarovaná rukoväť maximalizuje potenciál oboch paží počas práce, a tak zvyšuje rýchlosť, zatiaľ čo PVC eloxovať alebo komaxitovej pokrytie násady poskytuje komfort aj pri nepriaznivých poveternostných podmienkach.

ĽAHKÝ A 10X SILNEJŠÍ POLYKARBONÁT
Polykarbonát je materiálom 21. storočia. 10x silnejšie ako bežné plasty, a preto je aj celá lopata ľahší. Mrazuvzdorný až do -40 ° C

PEVNÁ VÍCEŽEBROVÁ KONŠTRUKCIA
Nebývalý počet rebier starostlivo umiestnených ako vertikálne na chrbtici lopaty, tak horizontálne pozdĺž lišty, zaručuje odolnosť a vysokú životnosť pri tých najextrémnejších podmienkach a manipuláciu. Mrazuvzdorný až do -40 ° C

VEĽKORYSÝ KAPACITA LOPATY
Hlboká a široká lopata bola navrhnutá pre rýchlosť a väčší objem odhodeného snehu.

nelepivé POVRCH
Vďaka vlastnostiam polykarbonátu sneh skĺzava ľahko počas práce, nelepí sa na lopatu, a tak zvyšuje rýchlosť aj komfort.

POLYKARBONÁT - MATERIÁL BUDÚCNOSTI
Tento výkonný, odolný a všestranný materiál sa používa vo výrobe hi-tech prístrojov. Má unikátnu kombináciu vlastností, ktoré zaisťujú číry vzhľad a odolnosť proti nízkym teplotám a trieštivosť. Z polykarbonátu sa vyrába bezpečnostné sklá, cyklistické prilby a dokonca aj strechy štadiónov. Preto sme navrhli odolnú, ľahkú a atraktívnejšie lopatu na sneh.

KOMAXIT - OCHRANNÁ VRSTVA
Tyče sú práškovo lakované. Ide o vyspelú metódu nanášania elektrostaticky nasprejovaných častíc na hliník, ktorú možno docieliť odolné ochrannej vrstvy s estetickým vzhľadom. Výsledkom je rovnomerný, odolný a kvalitný lak. Povrchy odolajú odštiepeniu aj poškrabaniu a nevyblednú. Farby vydržia dlhšie jasné a vrstva laku ochráni vaše ruky proti mrazu.

Parametre produktu:
• Rozmery: 27 x 89 cm - 75 cm
• Materiál: polykarbonát (PC)
• Rukoväť: komaxitový hliník
• Rukoväť: farebná mäkká rukoväť
• Lišta -
• Výška: 89 cm

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk