BAZÁR GARDENA 6000 / 6E LCD inox Domový vodný automat 1760-20 PO SERVISE, 1X POUŽITÉ!!
BAZÁR GARDENA 6000 / 6E LCD inox Domový vodný automat 1760-20 PO SERVISE, 1X POUŽITÉ!! BAZÁR GARDENA 6000 / 6E LCD inox Domový vodný automat 1760-20 PO SERVISE, 1X POUŽITÉ!! BAZÁR GARDENA 6000 / 6E LCD inox Domový vodný automat 1760-20 PO SERVISE, 1X POUŽITÉ!! BAZÁR GARDENA 6000 / 6E LCD inox Domový vodný automat 1760-20 PO SERVISE, 1X POUŽITÉ!!

BAZÁR GARDENA 6000 / 6E LCD inox Domový vodný automat 1760-20 PO SERVISE, 1X POUŽITÉ!!

Vysoko kvalitné a výkonné - top model pre najvyššie nároky. S domácimi automaty na vodu ušetriť peniaze a chrániť životné prostredie: využiť voľný dážď alebo studničnej vodu na zavlažovanie vašej... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GARDENA
Model: R__1760-20_11

Zákazníci kupujúci tento tovar kúpili tiež

Popis

Vysoko kvalitné a výkonné - top model pre najvyššie nároky.
S domácimi automaty na vodu ušetriť peniaze a chrániť životné prostredie: využiť voľný dážď alebo studničnej vodu na zavlažovanie vašej záhrady alebo ho použiť v dome na toaletu alebo práčky. Integrovaná elektronika aktivuje robustné čerpadlá elektronickej automaticky v prípade potreby vody a znovu ju vypína.

Kompaktný GARDENA Automatická vodáreň 6000 / 6E LCD Inox s telesom čerpadla z nerezovej ocele, menovitým výkonom 1300 W, s maximálnym prietokom 6.000 l / ha max. Tlak 5,5 baru je ideálny pre mobilné a stacionárne použitie - všade tam, kde ju budete potrebovať. Ovládanie je jednoduché, bezproblémové a pohodlné.

Môžete ľahko prenášať čerpadiel elektronickej ergonomické držadlá, vziať na tlačidlo v prevádzke a využívaní jednoduchosťou použitia jeho funkcií. Dôvodom pre rýchlu, bezproblémovú inštaláciu: Nová integrovaná technológia spätný ventil, je zaručené rýchle vzlínanie! A tam je pohodlný výkon: Nová, zabudovaný program a malého množstva zaisťuje aj pri nízkych prietokoch hladký aplikácie, napríklad v moderných práčok alebo kvapkania zavlažovacie systémy .. Nový multi-rozhranie displeja LCD založené vám dáva plnú kontrolu všetkých funkcií čerpadla.

Rôzne prevádzkové a bezpečnostné správy sú čítané priamo z prístroja. Uvidíte tiež textové informácie o prípadných poruchách a ich nápravu podľa nového diagnostiku porúch systému. Intuitívne menu a rôzne možnosti nastavenia, šité na mieru vašim špecifickým potrebám, uľahčujú ovládanie čerpadiel elektronické a ľahko dať absolútnu bezpečnosť. Prípravok na ochranu proti chodu naprázdno tiež zabraňuje poškodeniu prístroja pri nedostatku čerpaného média.

Iba vysoko kvalitné materiály sú inštalované pre výkonný a bezhlučnú prevádzku v čerpadle. Takže dopravuje kondenzátor motora bezúdržbový s tepelnou ochranou prepnutie vody cez systém výťahov kvapalín cez tlak efektívne na mieste. Pre jednoduchú manipuláciu, veľký plniaci otvor uľahčuje plnenie čerpadla pred uvedením do prevádzky. 5-stupňové miešadlo zaisťuje veľmi tichú prevádzku. Nastaviteľné nohy kaučuku poskytuje pevný postoj a bez vibrácií, prevádzku na protihlukového. Ochrana proti prachu a piesku veľký objem jemný filter je integrovaný v elektronickom čerpadiel. To je užitočné, pretože to môžete urobiť bez externého predfiltra. Existuje riziko zamrznutia, nádrž jednotku možno ľahko vyprázdniť pomocou kanalizácie zástrčkou.

Praktické: QR kód na čerpadle ponúka ďalšie podrobnosti a informácie prostredníctvom video film o výhodách a prínosoch domáce vodárne dávkovačov produktov. Okrem toho budete dostávať pomoc videa pre jednoduché uvedenie do prevádzky, riadne vyraďovania a cenných rád so sacím problémy. Musia byť podrobne informovaní o dlhodobý a bezporuchovú prevádzku vášho domova vodných rozprašovačov.

Technické parametre:
- Výkon motora: 1300 W
- Max. Prietok: 6000 l / h
- Max. Tlak: 5,5 bar
- Maximálna samonasávacie: 8 m

Energeticky úsporné a pohodlné
Inteligentná elektronika aktivuje čerpadlo v prípade potreby vody a potom znovu vrátiť. Všetko plne automatické, energeticky úsporné a pohodlné.

Variabilné v použití, a to aj tých najmenších dodacích kapacitách
Bezproblémové aplikácie, a to aj tých najmenších dodávok kapacít, napríklad na moderných pračiek alebo kvapkania zavlažovacie systémy.

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk