BAZÁR POLYSAN Karia vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 120x100x4cm POŠKODENÁ!!
BAZÁR POLYSAN Karia vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 120x100x4cm POŠKODENÁ!! BAZÁR POLYSAN Karia vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 120x100x4cm POŠKODENÁ!!

BAZÁR POLYSAN Karia vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 120x100x4cm POŠKODENÁ!!

POLYSAN Karia vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 120x100x4cm Liaty mramor MICADOR je nadčasový materiál s dlhou životnosťou a vysokou odolnosťou. Sprchové vaničky z tohto materiálu sa vyznačujú... Zobraziť celý popis »


Výrobca: POLYSAN
Model: R__26611

Popis

POLYSAN Karia vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 120x100x4cm

Liaty mramor MICADOR je nadčasový materiál s dlhou životnosťou a vysokou odolnosťou. Sprchové vaničky z tohto materiálu sa vyznačujú dokonale hladkým a rovným povrchom s jednoduchou údržbou. Ich hlavná prednosť je vysoká pevnosť a stabilita spoločne s nulovým prehnutím. Ostré vonkajšie hrany vaničiek spĺňajú nároky na vzhľad modernej kúpeľne a zároveň umožňujú bezšpárové prisadené k stene.
Sprchové vaničky možno nainštalovať bezbariérovo do podlahy alebo postaviť na nožičky (súčasťou vaničky) a klasicky obmurovať, poprípade osadiť obkladovým panelom. Priemer odpadu vaničiek je 90 mm??. Hmotnosť vaničiek sa podľa rozmeru pohybuje v rozmedzí 35-45 kg.

Štandardná farba vaničiek je biela, s možnosťou farebného prevedenia v ľubovoľnom odtieni podľa vzorkovníka RAL. Odtieň si môžete vybrať tu: http://www.ral.cz/odstiny/15-ral-classic/4q
Príplatok za farebné prevedenie RAL je +30 %.
V objednávke uveďte číslo odtieňa zo vzorkovníka.

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk