VÝPREDAJ FIELDMANN FZP 6005-E Teleskopický prerezávač 50001348 PO SERVISE !!! FUNKČNÉ !!!
VÝPREDAJ FIELDMANN FZP 6005-E Teleskopický prerezávač 50001348 PO SERVISE !!! FUNKČNÉ !!! VÝPREDAJ FIELDMANN FZP 6005-E Teleskopický prerezávač 50001348 PO SERVISE !!! FUNKČNÉ !!! VÝPREDAJ FIELDMANN FZP 6005-E Teleskopický prerezávač 50001348 PO SERVISE !!! FUNKČNÉ !!! VÝPREDAJ FIELDMANN FZP 6005-E Teleskopický prerezávač 50001348 PO SERVISE !!! FUNKČNÉ !!! VÝPREDAJ FIELDMANN FZP 6005-E Teleskopický prerezávač 50001348 PO SERVISE !!! FUNKČNÉ !!!

VÝPREDAJ FIELDMANN FZP 6005-E Teleskopický prerezávač 50001348 PO SERVISE !!! FUNKČNÉ !!!

FIELDMANN FZP 6005-E Teleskopický prerezávač 50001348 Motor: ELEKTROMOTOR Príkon: 600 W Dĺžka lišty: 25 cm Nastaviteľný uhol reznej hlavy: 3 pozície Mäkčený poťah rukoväte: ÁNO Teleskopická ruko... Zobraziť celý popis »


Model: R__50001348

Popis

FIELDMANN FZP 6005-E Teleskopický prerezávač 50001348

Motor: ELEKTROMOTOR
Príkon: 600 W
Dĺžka lišty: 25 cm
Nastaviteľný uhol reznej hlavy: 3 pozície
Mäkčený poťah rukoväte: ÁNO
Teleskopická rukoväť: 220 - 280 cm
Ramenný popruh súčasťou balený: ÁNO
Typ lišty: OREGON
Typ reťaze: OREGON
Delenie reťaze: 3/8 ''
Hmotnosť: 3,8 kg

Pravidelné prerezávanie a úprava vetiev je nevyhnutná pre zdravie rast každého stromu. Pomocou teleskopickej prerezávače pohodlne a bezpečne omladíte aj stromy väčšieho vzrastu. Vďaka možnosti nastavenia uhla reznej hlavy dosiahnete aj na neprístupné konáre.
Príkon motora prerezávače FZP 6005 E predstavuje 600W. Lišta aj reťaz pochádzajú do kanadského výrobcu Oregon. Teleskopickú rukoväť možno predĺžiť až do dĺžky 280 cm. Súčasťou balenia je ramenný popruh a ochranný kryt lišty pre bezpečné uskladnenie.

nožnice | na živý plot
Záhradné náradie, ktoré najviac využijete od mája do augusta, kedy sa vykonáva zástrih väčšiny okrasných drevín a živých plotov. Práca s nimi je, v porovnaní s klasickými záhradnými nožnicami výrazne ľahšie a presnejšie. Túto vlastnosť oceníte najmä pri údržbe rozsiahlejších živých plotov alebo pri úprave väčšieho množstva okrasných drevín.
V našej ponuke môžete vyberať medzi elektrickými alebo akumulátorovými modely. Li-Ion batéria AKU nožníc je navyše kompatibilný s ďalšími vybranými AKU výrobky Fieldmann, nemá pamäťový efekt a netrpia samovybíjaním.
Všetky typy nožníc sú tiež štandardne vybavené systémom bezpečnostných spínačov a ochranným krytom lišty pre bezpečné skladovanie.

O značke Fieldmann / Produkty vyrábané srdcom
Fieldmann - značka náradie pre dom aj záhradu na slovenskom trhu. Môže sa pochváliť zaujímavou škálou ľahko ovládateľných strojov so sviežim a nevšedným dizajnom. Pre túto značku charakteristická farebná kombinácia dodáva náradie hravosť a sviežosť. A s takým náradím je skutočne radosť o záhradu starať.

Fieldmann je navrhnutý a skonštruovaný tak, aby zodpovedal požiadavkám náročného spotrebiteľa: uľahčuje prácu a šetrí čas, je ergonomický, bezpečný, ľahko ovládateľný, prináša najnovšie trendy a poskytuje maximálny komfort pri práci na záhrade, v dome i dielni.

Hoci to podľa názvu nevyzerá, jedná sa o rýdzo českú značku. FIELDMANN je značka s českým manažmentom a zázemím silnej spoločnosti, ktorá na trh uviedla už celý rad značiek zvučných mien. Manažéri a technici zodpovední za výrobky Fieldmann dbajú na vysoké nároky značky a aktívne sa venujú rozširovanie portfólia kvalitných výrobkov.

Obchodné aj technickí špecialisti najmä na základe svojich skúseností, ktoré pozbierali u renomovaných firiem v oblasti záhradnej a hobby techniky, vyberajú tie najlepšie čínske výrobné závody, ktoré produkujú výrobky aj ďalších na trhu už etablovaných značiek.

Snaha celého tímu značky Fieldmann je ponúknuť zákazníkom produkty za priaznivé ceny, produkty v kvalitnom prevedení spĺňajúca súčasné trendy a ktoré maximálne ctí všetky bezpečnostné a ergonomické parametre.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk