BAZÁR GARDENA Bluetooth® Zavlažovací ventil 9V, 1285-29 BEZ ORIGINÁLNEHO OBALU!!
BAZÁR GARDENA Bluetooth® Zavlažovací ventil 9V, 1285-29 BEZ ORIGINÁLNEHO OBALU!! BAZÁR GARDENA Bluetooth® Zavlažovací ventil 9V, 1285-29 BEZ ORIGINÁLNEHO OBALU!! BAZÁR GARDENA Bluetooth® Zavlažovací ventil 9V, 1285-29 BEZ ORIGINÁLNEHO OBALU!! BAZÁR GARDENA Bluetooth® Zavlažovací ventil 9V, 1285-29 BEZ ORIGINÁLNEHO OBALU!! BAZÁR GARDENA Bluetooth® Zavlažovací ventil 9V, 1285-29 BEZ ORIGINÁLNEHO OBALU!! BAZÁR GARDENA Bluetooth® Zavlažovací ventil 9V, 1285-29 BEZ ORIGINÁLNEHO OBALU!!

BAZÁR GARDENA Bluetooth® Zavlažovací ventil 9V, 1285-29 BEZ ORIGINÁLNEHO OBALU!!

Vďaka GARDENA zavlažovacímu ventilu 9 V Bluetooth® je zavlažovanie vašej záhrady automatické, bezdrôtové, a preto extrémne pohodlné. Zavlažovací ventil 9 V Bluetooth® je jednoducho ideálny v príp... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GARDENA
Model: R__1285-29_1

Popis

Vďaka GARDENA zavlažovacímu ventilu 9 V Bluetooth® je zavlažovanie vašej záhrady automatické, bezdrôtové, a preto extrémne pohodlné. Zavlažovací ventil 9 V Bluetooth® je jednoducho ideálny v prípade, že chcete automaticky ovládať svoj zavlažovací systém ako väčšie inštaláciu Sprinklersystému vo vašej záhrade, najmä v miestach bez pripojenia k elektrickej sieti. Umožňuje to umiestnenia ventilov na rôznych miestach po záhrade. Ako praktické diaľkové ovládanie poslúži váš tablet alebo smartphone so systémom iOS alebo Android a nainštalovanú bezplatnou aplikáciou GARDENA Bluetooth®. Ak je napríklad vaša zavlažovanie záhrady rozdelené do rôznych oblastí, môžete ho teraz ovládať a riadiť jednotlivo v okruhu 10 metrov a bez sieťového pripojenia alebo káblov vďaka pripojenie cez Bluetooth®. Plánovací asistent vám položí niekoľko otázok a potom vám navrhne ideálnu kombináciu zavlažovania. Vlastný plán zavlažovania, kedy sú vaše rastliny zásobované vodou, môžete upraviť podľa šiestich rozvrhov nastavenie času začatia, doby zavlažovania alebo konkrétnych dní v týždni. V prípade potreby môžete dokonca nastaviť dažďovú prestávku. Zaistíte tým, aby vaša záhrada nebola počas daždivého týždňa zbytočne zavlažovaná. Prospeje to nielen vašim rastlinám, ale aj ušetríte vodu. Ovládací prvok má jasne viditeľné tlačidlo, pomocou ktorého môžete zavlažovanie ručne spustiť a zastaviť. Požadovanú dobu zavlažovanie možno nastaviť v aplikácii GARDENA Bluetooth®. Navyše je možné pripojiť samostatne dostupné GARDENA čidlo pôdnej vlhkosti pre úsporné zavlažovanie podľa aktuálnej vlhkosti pôdy. Ventil je opatrený vnútorným závitom 1 "pre jednoduchú inštaláciu na samostatne dostupný box na ventily. Zavlažovací ventil 9 V Bluetooth® vyžaduje 9 V alkalickú batériu, ktorá zabezpečí spoľahlivú prevádzku po dobu najmenej jednej záhradnej sezóny; prevádzka je bezdrôtový a úplne nezávislý na napájanie. Konštrukcia ventilu je optimalizovaná pre minimálne straty tlaku vody. Riadiaca jednotka Bluetooth® ponúka praktické LED, ktoré vás informujú o pripojenie Bluetooth®, stavu batérie a aktuálnom stave zavlažovanie.

parametre:
• Zdroj energie: 1x 9 V alkalická batéria (nie je súčasťou balenia), vydrží približne 1 rok prevádzky
• Prevádzkový tlak: 0,5-12 bar
• Počet plánov zavlažovania (štart, dĺžka trvania, intervaly): 6
• Začiatok zavlažovania: Nastaviteľný čas na plán Nastaviteľný čas na plán
• Čas trvania zavlažovania: 1 min-10 h na plán
• Frekvencia zavlažovania: Dni v týždni na plán
• Možnosť použitia s Čidlo pôdnej vlhkosti, č. V. 1867

Obsah balenia:
• Zavlažovací ventil 9 V
• Riadiaca jednotka 9 V Bluetooth®

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk