BAZÁR GARDENA RollUp XL Nástenný box na hadicu, 35m 18630-20 POŠKODENÝ OBAL!!
BAZÁR GARDENA RollUp XL Nástenný box na hadicu, 35m 18630-20 POŠKODENÝ OBAL!! BAZÁR GARDENA RollUp XL Nástenný box na hadicu, 35m 18630-20 POŠKODENÝ OBAL!! BAZÁR GARDENA RollUp XL Nástenný box na hadicu, 35m 18630-20 POŠKODENÝ OBAL!!

BAZÁR GARDENA RollUp XL Nástenný box na hadicu, 35m 18630-20 POŠKODENÝ OBAL!!

Vďaka nástennému boxu na hadicu RollUp XL je zavlažovanie veľké záhrady príjemné a jednoduché. Tento kompaktný úložný priestor na hadicu trvalo pripevníte na stenu domu a pomocou pripojovacie had... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GARDENA
Model: R__18630-20

Popis

Vďaka nástennému boxu na hadicu RollUp XL je zavlažovanie veľké záhrady príjemné a jednoduché. Tento kompaktný úložný priestor na hadicu trvalo pripevníte na stenu domu a pomocou pripojovacie hadice ho pripojíte k vodovodnému kohútiku. Vďaka 35 metrov dlhej hadici a boxu otočnému o 180 ° sa stane zavlažovanie vašich rastlín potešením a nie námahou. Box na hadicu nasleduje váš smer pohybu a zabraňuje zalamovanie alebo uzlovaniu hadice. Potom, čo ste hadicu vytiahli na požadovanú dĺžku, extra krátke zaisťovacie body hadicu automaticky uchopí a zafixujú ju ihneď po vašom zastavení. Ľahkým zatiahnutím za koniec hadice sa uvoľní zaisťovací mechanizmus a integrovaná oceľová pružina navinie vytiahnutú záhradnú hadicu plne automaticky, spoľahlivo a rovnomerne za vás. Vďaka inovatívnej technológii RollControl je navinutie obzvlášť bezpečné a kontrolované. Integrovaná vodiaca cievka zaisťuje úhľadné a rovnomerné navinutie bez zamotávaniu. Šróbenie na kohútik a rýchlospojky na boxu sú súčasťou Original GARDENA systému, takže môžete kedykoľvek pripojiť ďalšie zavlažovacie koncové prístroje GARDENA. Postrekovače GARDENA budete mať vždy po ruke: možno ich pripevniť pod nástenný držiak a uskladniť ich tam pre úsporu miesta. Vysoko kvalitný materiál je odolný proti UV-žiareniu a mrazu, chránený pred poškodením poveternostnými vplyvmi, a preto ho možno používať po celý rok. Uloženie hadice je navyše zaistené poistkou proti krádeži. Súčasťou nástenného boxu na hadicu RollUp sú všetky potrebné pripojovacie a montážne diely: nástenný držiak, spojovacie hadice, všetky potrebné diely Original GARDENA systému a postrekovač s dvoma rôznymi možnosťami rozprašovacieho lúča. GARDENA poskytuje na tento veľmi kvalitný box na hadicu záruku v trvaní 5 rokov. Zavlažovanie, ktoré je vždy pripravené k akcii - s GARDENA nástenným boxom na hadicu RollUp XL.

• Integrovaná ochrana pred mrazom
• otočný o 180 °
• vodiaca kladka hadice
• integrované príslušenstvo pre skladovanie
• poistka proti krádeži
• stopka proti odkvapkávaniu

parametre:
• Montáž: Na stenu
• Ochrana proti mrazu: Ano
• RollControl
• Dĺžka hadice: 35 m
• Priemer hadice: 13 mm
• Rozmery: D x Š x V 66,2 x 26,6 x 50,3 cm

obsah:
Kompletné na okamžité použitie s vysoko kvalitnou GARDENA hadicou s dĺžkou 35 m, 13 mm (1/2 "), fl exibilná pripojovacie hadicou, diely Original GARDENA systému a čistiacim postrekovačom. Vrátane držiaka na stenu so skrutkami, hmoždiniek a montážne pomôcky

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk