BAZÁR VODNÁŘ Komplexon 10kg POŠKOZENÉ VEKO!!
BAZÁR VODNÁŘ Komplexon 10kg POŠKOZENÉ VEKO!! BAZÁR VODNÁŘ Komplexon 10kg POŠKOZENÉ VEKO!!

BAZÁR VODNÁŘ Komplexon 10kg POŠKOZENÉ VEKO!!

Komplexon je nový štvorfunkčné prípravok s dlhodobým účinkom vo forme 200 g tabliet. Obsahuje zložky pre dezinfekciu, stabilizáciu chlóru, vločkovanie a proti tvorbe rias. Tablety sa umiestňujú d... Zobraziť celý popis »


Výrobca: VODNÁŘ
Model: R__707210010

Popis

Komplexon je nový štvorfunkčné prípravok s dlhodobým účinkom vo forme 200 g tabliet. Obsahuje zložky pre dezinfekciu, stabilizáciu chlóru, vločkovanie a proti tvorbe rias. Tablety sa umiestňujú do dávkovača, kde sa pomaly rozpúšťajú a zaisťujú po niekoľko dní ošetrenie bazénovej vody.

Prevádzkové dávkovanie: 1 tableta / 25 m3 vody / 7-10 dní.
Maximálne dávkovanie: 2 tablety / 25 m3 vody / 7-10 dní.
Obsah balenia 1,4 kg.
 
KOMPLIKÁCIE
Prechlórovanie: stav chlóru vo vode znížite pomocou prípravku Neutralchlor.
 
Zákaly a rôzne zafarbenia spôsobená riasami: zarovnajte pH do ideálnej oblasti 7,2-7,6; dávkujte maximálne množstvo chloršoku Akcia alebo Akcia aktív a nechajte pôsobiť aspoň 12 hodín; teraz použite maximálnu dávku prípravku Na riasy; vykefujte steny bazéna a vysajte vločky z dna bazéna; pridaním Vločky klasik neboVločka super odstránite odumreté riasy z vody; vysajte vločky z dna bazéna a spätne prepláchnite filter.

Zákaly spôsobené zvýšeným obsahom železa a ďalších kovových iónov: upravte pH do ideálnej oblasti 7,2-7,6; použite prípravok Maskovacie tvrdosti.

 Pamätajte: Komplikácie si môžete vo väčšine prípadov ušetriť pravidelným kontrolovaním pH a dezinfekcie. Odstraňovanie komplikácií je potom finančne aj časovo náročné. Dávkovanie jednotlivých prípravkov v prípade komplikácií je uvedené na etiketách.

Balenie: 1,4 kg

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk