VODNÁŘ Sada - čistý bazén bez chlóru
VODNÁŘ Sada - čistý bazén bez chlóru

VODNÁŘ Sada - čistý bazén bez chlóru

VODNÁŘ Sada - čistý bazén bez chlóru Sada-čistý bazén bez chlóru obsahuje 3l Guanicid, 2ks 5l Oxy light. Tieto prípravky sú vhodné aj pre osoby s veľmi citlivou pokožkou. Bazénová voda po aplik... Zobraziť celý popis »


Model: 750270001

Popis

VODNÁŘ Sada - čistý bazén bez chlóru

Sada-čistý bazén bez chlóru obsahuje 3l Guanicid, 2ks 5l Oxy light. Tieto prípravky sú vhodné aj pre osoby s veľmi citlivou pokožkou. Bazénová voda po aplikácii týchto liekov nie je cítiť po chlóre.

Guanicid
je tekutý prípravok pre bezchlórovú dezinfekciu a hyginenické ošetrenie vody v domácich (krytých i vonkajších) bazénoch s filtráciou a bez filtrácie. Má výrazný účinok proti baktériám, riasam, vírusom a plesniam.
Guanicid je roztok elektricky kladne nabitého polyméru, ktorý usmrcuje mikroorganizmy kontaktom s ich záporne nabitou bunkovou membránou. Voda ošetrená Guanicidem nie je cítiť po chlóre, nedráždi pokožku ani sliznice a nespôsobuje alergie. Je to teda vhodný pre osoby s veľmi citlivou pokožkou a pre malé deti.

oxy light
je dezinfekčný a algicidné prípravok na báze peroxidu vodíka pre ošetrenie vody v plaveckých bazénoch. Je vhodný aj pre detské bazény, pretože je šetrný pre alergickú a citlivú pokožku. Jeho hlavnou látka sa rozkladá na vodu a kyslík.
Ide o bezfarebnú kvapalinu, v koncentrovanej podobe vylučuje sotva znateľný zápach. Prípravok obsahuje peroxid vodíka.
Dávkovanie sa vzťahuje na minimálnu prebytok Oxy LIGHT vo vode.

Štartovací dávka je 3 - 4,5 l na 10 m3
Následné dávkovanie 50 - 80ml / m3 podľa potreby a znečistenia vody

 Vzhľad a zloženie:
Bezfarebná kvapalina, v koncentrovanej podobe vylučuje sotva znateľný zápach. Prípravok obsahuje peroxid vodíka 12g / 100g (ES. 231-765-0) UN 2014, 5.1; II.

Ak používate studničnej alebo príliš tvrdú vodu, použite pred dávkovaním tejto dezinfekcia prípravok maskovacích tvrdosti. Zabránite tým vyzrážanie kovov a vzniku nerozpustných zrazenín.
Prípravok sa pridáva vždy do vody a nie naopak! Pri práci s prípravkom nejedzte, nepite a nefajčite. Nemiešajte s inými chemikáliami. Úniky držte z dosahu kanalizácie a vodných zdrojov
 
skladovanie:
Uchovávajte tesne uzavreté v pôvodných obaloch na suchom, chladnom a dobre vetranom mieste. Skladujte pri teplote do 20oC. Neskladujte s horľavinami. Po použití odovzdajte obal a prípadné zvyšky prípravku v zberni nebezpečného odpadu.

Prvá pomoc:
Znečistený alebo nasiaknutý odev vyzlečte. Pri styku s pokožkou umyte mydlom a väčším množstvom vody, ošetrite ochranným krémom. Pri nadýchaní preneste postihnutého na čerstvý vzduch. Pri zasiahnutí očí okamžite vyplachujte oči s otvorenými viečkami 10-15 minút pod prúdom vody. Pri požití vypláchnite ústa vodou a dajte vypiť 2-3 poháre vody. Nevyvolávajte zvracanie. Vo všetkých vážnejších prípadoch poškodenia zdravia, pri zasiahnutí očí a po požití vždy vyhľadajte lekársku pomoc a lekárovi predložte k nahliadnutiu etiketu.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk