INTEX Easy Set Pool Bazén 457 x 84 cm, 28156
INTEX Easy Set Pool Bazén 457 x 84 cm, 28156 INTEX Easy Set Pool Bazén 457 x 84 cm, 28156 INTEX Easy Set Pool Bazén 457 x 84 cm, 28156

INTEX Easy Set Pool Bazén 457 x 84 cm, 28156

INTEX Easy Set Pool Bazén 457 x 84 cm, bez filtrace 28156NP Pre osvieženie v horúcich dňoch sa zaručeným faktorom pobavenie pre celú rodinu, to všetko ponúka bazén Easy Set veľkosti priemeru 457... Zobraziť celý popis »


Model: 28156NP

Popis

INTEX Easy Set Pool Bazén 457 x 84 cm, bez filtrace 28156NP

Pre osvieženie v horúcich dňoch sa zaručeným faktorom pobavenie pre celú rodinu, to všetko ponúka bazén Easy Set veľkosti priemeru 457 x 84 cm od svetového výrobcu firmy INTEX. Objem vody pri naplnení 80% 9.792 l, čas montáže ca. 15 minút. Hrúbka fólie podlahy 0,35 mm, steny 0,58 mm a prstence 0,36 mm sa postarajú o vysokú stabilitu a istotu. Pre optimálnu filtráciu vody odporúčame kartušovú filtráciu typu ECO 3.785 l / h ktorá nie je súčasťou. Odporúčame dokúpiť tiež kryciu plachtu, zemné plachtu a schodíky.

Prehľad údajov:
Bazén priemer 457 x 84 cm
Hrúbka fólie podlahy 0,35 mm
Hrúbka fólie stien 0,58 mm
Hrúbka fólie prstenca 0,36 mm
Hrúbka materiálu a kvalita

Dno a bočné steny tejto série bazénov sú vyrobené z 3 vrstiev materiálu SUPER-TOUGH®. Tento veľmi pevný materiál sa skladá az polyesterovej podkladovej tkaniny sa silným, obojstranne nalaminovanými PVC. SUPER-TOUGH® je odolný proti benzínu, oleju, slanej vode a obzvlášť odolný proti oderu, nárazu a slnečnému žiareniu.

Stability aStabilita a bezpečnosť
Patentovaný tvar od INTEX zaisťuje maximálnu stabilitu Vášho bazéna bez potreby dodatočnej opory kovových výstuží a podpier.
Nafukovací prstenec a vzduchový venil
K nafúknutie prstenca slúži extra veľký vzduchový ventil. Tento je štandardne vybavený ochranou proti spätnému úniku vzduchu, aby sa minimalizoval únik
vzduchu pri zatváraní ventilu.

Vypúšťanie a bezpečnosť
Tieto bazény štandardne disponujú skrutkovacím vypúšťacím ventilom na vonkajšej strane a tlakovým uzáverom na vnútornej strane bazénovej fólie. Tento slúži nielen k vyššej bezpečnosti, ale zároveň chráni pred neúmyselným vypustením bazéna.
Praktickí pomocníci
Nielen montáž, ale aj demontáž = vypustenie bazéna by malo byť rýchle a jednoduché. Za týmto účelom je už v základnej výbave vypúšťacie zariadenie s pripojením na hadicu. Musíte len odskrutkovať vypúšťací ventil a pripojiť záhradnú hadicu. Zvyšok sa dokončí sám, žiadne ponorné čerpadlo nie je potrebné.

Pripojenie fitlrace
Bazén je štandardne vyrábaný s hadicovými prípojkami o O 32 mm k filtračným zariadením INTEX, typ ECO. Pre bezproblémové pripojenie odporúčame použitie týchto filtráciou, lebo nielenže disponujú potrebnými spojkami, ale aj skvelým filtračným výkonom. U ostatných modelov musia byť súčiastky na pripojenie zakúpené dodatočne.

Uzáver prípojky k filtrácii
Chcete používať Váš bazén aj bez pripojenia filtrácie?
Chcete vymeniť filtračné kartuši?
Práve sa vykonáva údržba vášho filtračného čerpadla?

Žiadny problém!
Jednoducho použite k uzavretiu prípojky k filtrácii uzáver, ktorý je súčasťou už v základnej výbave. K uzavretiu ho stlačte v otvore prípojky k filtrácii na vnútornej strane bazénovej fólie. Rýchlo, jednoducho, efektívne.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk