INTEX Small Frame Pool Bazén 450 x 220 x 84 cm 28273NP
INTEX Small Frame Pool Bazén 450 x 220 x 84 cm 28273NP INTEX Small Frame Pool Bazén 450 x 220 x 84 cm 28273NP INTEX Small Frame Pool Bazén 450 x 220 x 84 cm 28273NP INTEX Small Frame Pool Bazén 450 x 220 x 84 cm 28273NP

INTEX Small Frame Pool Bazén 450 x 220 x 84 cm 28273NP

Nie je nič viac ako bazén s kovovým rámom od INTEX. Jednoduchá montáž, robustný a s dlhou životnosťou. Pozinkovaná konštrukcia s práškovou povrchovou úpravou zaručuje vysokú pevnosť. S týmto 450 ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: INTEX
Model: 28273NP

Popis

Nie je nič viac ako bazén s kovovým rámom od INTEX. Jednoduchá montáž, robustný a s dlhou životnosťou. Pozinkovaná konštrukcia s práškovou povrchovou úpravou zaručuje vysokú pevnosť. S týmto 450 x 220 x 84 cm veľkým bazénom je zaručené osvieženie, zábava a dobrá nálada pre celú rodinu. Objem vody predstavuje pri naplnení 90 % 7.127 l, doba montáže len cca 30 minút. Hrúbka fólie dna 0,52 mm a steny 0,58 mm sa stará o vysokú stabilitu a bezpečnosť. Pre optimálne filtrovanie (nie je v rozsahu dodávky) odporúčame výhradne filtračné zariadenia INTEX typu ECO. Tieto disponujú nielen veľmi dobrým výsledkom filtrovania, ale aj všetkými potrebnými pripojeniami.

Údaje v prehľade:

  • Bazén 450 x 220 x 84 cm
  • Objem vody pri 90 % naplnení: 7.127 l
  • Hrúbka fólie dna 0,52 mm
  • Hrúbka fólie steny 0,58 mm

Robustná a hrubá bazénová fólia
Vysoká stabilita vďaka dodatočnej podpornej konštrukcii
V ponuke rozsiahle príslušenstvo
Veľmi dobrý pomer ceny a výkonu
Garantovaná zábava a dobrá nálada pre celú rodinu

Hrúbka materiálu a kvalita

Dno a bočné steny tejto bazénovej série sa vyrábajú z 3 vrstiev SUPER-TOUGH®. Tento veľmi pevný materiál pozostáva z polyesterovej podkladovej tkaniny s hrubým, obojstranne nalaminovaným PVC. SUPER-TOUGH® je rezistentný voči benzínu, oleju a slanej vode, obzvlášť odolný voči oderu, nárazovým zaťaženiam a slnečnému žiareniu.

Konštrukcia

Aby konštrukcia tejto bazénovej série odolala hrdzi a korózii, sériovo sa dodáva pozinkovaná a s práškovou povrchovou úpravou. Všetky hrany sú zaoblené, aby sa predišlo nebezpečenstvu prípadného poranenia u detí. Hrubé kolíky z POM plastu sa starajú o bezpečnú aretáciu jednotlivých častí medzi sebou.<br>Zvislé podpery nachádzajúce sa po obvode bazénu sa starajú o rovnomerné rozdelenie celkovej hmotnosti.

Vypustenie a bezpečnosť

Tieto bazény disponujú sériovo zoskrutkovateľným výpustným ventilom na vonkajšej strane, druhým s tlakovým uzáverom na vnútornej strane bazénovej fólie. Toto slúži nielen bezpečnosti, ale chráni aj pred neúmyselným vypustením bazénu.

Praktickí pomocníci

Nielen montáž, ale aj demontáž = vypustenie bazénu by malo byť rýchle a jednoduché. Za týmto účelom je už v základnej výbave priložené výpustné zariadenie s hadicovým pripojením. Za týmto účelom musíte len naskrutkovať výpustný ventil a pripojiť na záhradnú hadicu. Zvyšok sa dokončí sám od seba.

Pripojenie pre filtračné zariadenie

Bazén sa sériovo vyrába s pripojeniami pre filtračné zariadenia INTEX typ ECO. Pre bezproblémové pripojenie odporúčame použitie týchto filtračných čerpadiel, nakoľko tieto nedisponujú len potrebnými pripojeniami, ale aj veľmi dobrým filtračným výkonom zosúladeným pre tento bazén. Pri ostatných modeloch musia byť dodatočne zakúpené potrebné spojovacie časti.

Zatváracie kryty pre pripojenie filtra

Chcete svoj bazén uviesť do prevádzky bez filtračnej techniky?
Chceli by ste nahradiť Vašu filtračnú kartušu?
Je Vaše filtračné čerpadlo udržiavané?
Žiadny problém! Na uzavretie filtračného pripojenia použite zatváracie kryty dodané už v základnej výbave. Za účelom uzavretia tieto zatlačte do otvoru filtračného pripojenia na vnútornej strane bazénovej fólie. Rýchlo, jednoducho, efektívne.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk