INTEX zberač nečistôt z hladiny Skimmer Deluxe, 28000
INTEX zberač nečistôt z hladiny Skimmer Deluxe, 28000 INTEX zberač nečistôt z hladiny Skimmer Deluxe, 28000 INTEX zberač nečistôt z hladiny Skimmer Deluxe, 28000 INTEX zberač nečistôt z hladiny Skimmer Deluxe, 28000

INTEX zberač nečistôt z hladiny Skimmer Deluxe, 28000

INTEX zberač nečistôt z hladiny Skimmer Deluxe, 128000 Číru vodnú hladinu získate s hladinovým vysávačom INTEX. Tento je vhodný pre všetky bazény od INTEX a dodáva sa vrátane upevňovacieho mat... Zobraziť celý popis »


Model: 28000/M

Popis

INTEX zberač nečistôt z hladiny Skimmer Deluxe, 128000

Číru vodnú hladinu získate s hladinovým vysávačom INTEX. Tento je vhodný pre všetky bazény od INTEX a dodáva sa vrátane upevňovacieho materiálu pre súpravu Easy a bazény Metal Frame Pool. Pre optimálne fungovanie je potrebné filtračné čerpadlo s minimálnym výkonom 3.028 l/h. Hadicové pripojenie O 40 mm.

- Rýchla a jednoduchá montáž
- Robustné plastové prevedenie
- S možnosťou prispôsobenia do výšky na hladinu vody
- Veľký filtračný kôš O 16 cm

Spôsob funkcie
Skimmer (hladinový vysávač) sa namontuje priamo na Váš bazén s držiakom nachádzajúcim sa v obsahu dodávky. Následne sa vykoná spojenie s filtračným čerpadlom. Ako náhle sa toto zapne, skimmer automaticky čistí vodnú hladinu. Plávajúce lístie a špina sa nasajú do koša skimmeru. Bežné náklady na čistenie sa zredukujú na minimum, dodatočne sa zníži spotreba produktov starostlivosti o vodu. Pre bezchybné čistenie sa predpokladá filtračné čerpadlo s výkonom minimálne 3.028 l/h.

Prehľad výhod
Výškovo nastaviteľný kôš skimmeru, na prispôsobenie vodnej hladine
Efektívne odsávanie vodnej hladiny.
Udržuje bazén dlhšie čistý.
Znižuje spotrebu bazénovej chémie.

Čistenie
Jednoduché čistenie skimmeru nie je žiadnym problémom. Jednoducho za integrovanú rukoväť vyberte kôš skimmeru a opláchnite ho pod vodovodom.

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk