Concept Elektrická multifunkčná rúra vstavaná ETV7760
Concept Elektrická multifunkčná rúra vstavaná ETV7760 Concept Elektrická multifunkčná rúra vstavaná ETV7760 Concept Elektrická multifunkčná rúra vstavaná ETV7760 Concept Elektrická multifunkčná rúra vstavaná ETV7760 Concept Elektrická multifunkčná rúra vstavaná ETV7760

Concept Elektrická multifunkčná rúra vstavaná ETV7760

Concept Elektrická multifunkčná rúra vstavaná ETV7760 Vstavaná rúra Concept ETV7760, horúci vzduch s garanciou rovnomerného pečenia, 2x 100% teleskopický výsuv, otočný ražeň, pizza kameň Dôvody... Zobraziť celý popis »


Model: etv7760

Popis

Concept Elektrická multifunkčná rúra vstavaná ETV7760

Vstavaná rúra Concept ETV7760, horúci vzduch s garanciou rovnomerného pečenia, 2x 100% teleskopický výsuv, otočný ražeň, pizza kameň

Dôvody, prečo sa rozhodnúť práve pre vstavanú multifunkčnú elektrickú rúru Concept ETV7760:

Extra objem s nízkou spotrebou

S elektrickou multifunkčnou rúrou ETV7760 nakŕmite aj veľkú rodinu. Vnútorný objem 70 l Vám zaistí dostatok miesta aj pre prípravu priestorovo náročnejších pokrmov. Aj cez tento extrémny objem Vás rúra prekvapí svojou energetickou triedou - A. Vďaka tomu spotrebuje rúra menej elektrickej energie a jej prevádzka je výrazne lacnejšia, než u spotrebičov zaradených do iných tried, jednoducho ušetríte veľa peňazí.

Garancia rovnomerného pečenia

Vstavaná rúra ETV7760 je vybavená 9 funkciami pečenia vrátane teplovzduchu a grilu. Vďaka veľkému vnútornému objemu 70 l spolu s perfektne prepracovanými prieduchmi teplovzduchu pečie táto rúra naozaj rovnomerne. Najväčšou výhodou teplovzdušného pečenia je, že môžete piecť dva plechy naraz. S výsledkami sme si tak istí, že na ne poskytujeme garanciu rovnomerného pečenia. S garanciou rovnomerného pečenia sa Vám už nikdy nestane, že pokrmy na jednom plechu budú nedopečené a na druhom prepečené.

Luxusné a praktická vo všetkých smeroch

Aj táto novinka je vybavená pomaly sa dovírajícími dvierkami (Soft Closing Doors), ktorá zvyšujú užívateľský komfort. Táto rúra je vybavená nielen grilovacím výhrevným telesom, ale aj otočným ražňom (rotisséria). Ponúka tak ďalší rozmer vo využití rúry. Prekvapte návštevu luxusne ogrilovaným kusom mäsa! Ak ste sa prejedli grilovaného mäsa, môžete využiť ďalšie nadštandardné príslušenstvo rúry, ktorým je pizza kameň a pripraviť si tak domácu výbornú pizzu s parametrami porovnateľnými ako v talianskej pizzerii.
Ďalšie nadštandardné výbavou tohto modelu sú samočistiace katalytické vložky.
 
Údržba vnútrajška vašej rúry tak bude oveľa jednoduchšie.

Z praktického hľadiska Vás rúra ETV7760 zaujme hneď niekoľkými vecami.

Napríklad 3 sklá v dvierkach. Vďaka nim je zaistená vysoká úroveň bezpečnosti. Sklo je možné ľahko vybrať bez nutnosti vyberanie celých dverí. Pomocou zacvakávacia poistiek na spodnej časti dvierok nie je potrebné využitie žiadneho náradia. Ochladzovací ventilátor dverí zaisťuje bezpečnú teplotu povrchu rúry. Údržba rúry je jednoduchá a časovo nenáročná.

Teleskopické výsuvy - dva páry

Tieto plnovýsuvy Vám zabezpečí maximálny komfort a pohodlie počas pečenia. Už nemusíte siahať do horúcej rúry. Vďaka teleskopickým koľajničkám ľahko vysuniete plech pred rúru a môžete bezpečne skontrolovať Vaše pokrmy.

široké príslušenstvo

Pri zaobstaraní rúry ETV7760 už nebudete musieť riešiť nákup ďalšieho príslušenstva. Táto rúra je vybavená širokým príslušenstvom, ako je rošt, 1 plytký plech, 1x hlboký plech, pizza kameň a krájač na pizzu, 2x katalytická doska, 2x pár 100% teleskopických výsuvov.

Technické parametre:

9 funkcií pečenia vrátane teplovzduchu
Digitálny programátor - 4 tlačidlá
Elegantné biele podsvietenie displeja
Objem: 70 l
Energetická trieda A
Bočné rošty - 4 zásuvné úrovne (2x 100% teleskop)
LED displej - biely 2 zatláčacie gombíky PUSH PULL
Nerez, vnútorný materiál čierny smalt
Zobrazenie denného času
Ochladzovací ventilátor dverí
Soft Closing Doors
Funkcia rozmrazovania, minútky
Nastavenie oneskoreného konca pečenia
Nastavenie doby pečenia
akustický signál
Ponuka teplôt 50-250 ° C
Príslušenstvo: 1x rošt 1x plytký plech 1 pár 100% teleskopických výsuvov 3 sklá v dvierkach
Detailný popis:
Výška: 595 mm
Šírka: 595 mm
Hĺbka: 555 mm

Rozmery pre vstavanie (vxšxh): 595 x 560 x 570 (mm)
Vnútorné rozmery (vxšxh): 330 x 480 x 430 (mm)
Hmotnosť netto: 32 kg
Príkon horného výhrevného telesa: 950 W
Príkon dolného výhrevného telesa: 1100 W
Príkon kruhového zadného telesa: 2100 W
Príkon grilovacieho telesa: 2000 W
Max. príkon: 3000 W
Napätie: 230 V ~ 50 Hz
Rúra je vrátane pripojovacieho kábla ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk