Franke SIDE BY SIDE FSBS 6001 NF IWD XS A + chladnička nerez 118.0180.391
Franke SIDE BY SIDE FSBS 6001 NF IWD XS A + chladnička nerez 118.0180.391 Franke SIDE BY SIDE FSBS 6001 NF IWD XS A + chladnička nerez 118.0180.391 Franke SIDE BY SIDE FSBS 6001 NF IWD XS A + chladnička nerez 118.0180.391 Franke SIDE BY SIDE FSBS 6001 NF IWD XS A + chladnička nerez 118.0180.391 Franke SIDE BY SIDE FSBS 6001 NF IWD XS A + chladnička nerez 118.0180.391 Franke SIDE BY SIDE FSBS 6001 NF IWD XS A + chladnička nerez 118.0180.391

Franke SIDE BY SIDE FSBS 6001 NF IWD XS A + chladnička nerez 118.0180.391

FRANKE SIDE BY SIDE FSBS 6001 NF IWD XS A + chladnička nerez 118.0180.391 TYP / OZNAČENIE: FSBS 6001 NF IWD XS A + - No Frost systém - Funkcia Super Cool - Funkcia Super Freeze - Celkový hrubý ... Zobraziť celý popis »


Model: 118.0180.391

Popis

FRANKE SIDE BY SIDE FSBS 6001 NF IWD XS A + chladnička nerez 118.0180.391

TYP / OZNAČENIE: FSBS 6001 NF IWD XS A +

- No Frost systém
- Funkcia Super Cool
- Funkcia Super Freeze
- Celkový hrubý objem: 608 l
- Elektronické ovládanie
- Digitálny displej
- Energetická trieda A +
- Klimatická trieda SN-T

Chladnička
- Netto objem: 359 l
- Xpress box pre rýchle schladenie plechoviek
- Magic Cool Zone
- Multi Plus Zone
- 3 police z bezpečnostného skla
- 3 zásuvky na zeleninu
- 4 priehradky vo dverách
- Priehradka na mliečne výrobky vo dverách
- Zásobník na vajcia

Mraznička
- Netto objem: 179 l
- Mraziaca kapacita 10 kg/24 h
- Doba skladovania bez el. prúdu 5 h
- 2 nastaviteľné sklenené police z bezpečnostného skla
- 2 zásuvky
- Automatický výrobník ľadu (kocky)
- Vodný filter
- Nutné napojiť na vodu

objem [l]:
celkový brutto: 680
chladnička netto: 359
mraznička netto: 179

ročná spotreba energie [kWh / rok]: 445

Úspora energie a bezpečné skladovanie potravín pre zachovanie čerstvosti, výživových hodnôt, chuti a arómy skladovaných produktov a zároveň uspokojenie potrieb zákazníka. To všetko spĺňajú chladničky FRANKE.

ENERGETICKÁ TRIEDA A +
Chladnička je základným vybavením kuchyne. Pracuje vo dne v noci, po celý rok. Preto je otázka úspory energie a zníženia vplyvov na životné prostredie veľmi dôležitá. FRANKE kladie veľký dôraz na ochranu životného prostredia, a preto má väčšina chladničiek, od tých najjednoduchších modelov, až po tie najmodernejšie, energetickú triedu A +, čo znamená nárast úspory energie o 25%.

POLICE Z TVRDENÉHO SKLA
Bezpečné skladovanie potravín a ľahká údržba vďaka policiam z tvrdeného bezpečnostného skla. Bez väčšej námahy môžete meniť výšku políc podľa
potreby.

VENTILÁTOR
Ventilátor, ktorý sa nachádza v zadnej hornej časti chladničky, šíri efektívne, rýchlo a rovnomerne ochladený vzduch. Je tak zaistená ideálna teplota v celom priestore chladničky na uchovanie potravín, ktoré tak zostávajú dlhšie čerstvé. Po otvorení dverí sa teplota vo veľmi krátkej dobe vracia na konštantnú úroveň.

VOĽNE STOJACE VERZUS VSTAVANÉ
Voľne stojace modely sú umiestnené na viditeľnom mieste v kuchyni. Chladnička tak hrá úlohu ďalšieho spotrebiče v kuchyni, čo jej dodáva osobitý štýl a charakter.
Vstavané modely sú inštalované do špeciálnej skrinky. Sú úplne uzavreté, takže keď zavriete dvere chladničky, ktoré dokonale korešpondujú
s kuchynským nábytkom, stane sa chladnička neviditeľnou. Ideálne pre tých, ktorí uprednostňujú čisté línie kuchyne.

MULTI PLUS ZONE
Zásuvka umiestnená vo dverách chladničky Side by side poskytuje oddelené a bezpečné uchovanie napr kozmetických produktov.

VÝROBNÍK ĽADU A DÁVKOVAČ VODY
Komfort v podobe kociek ľadu a filtrovanej chladenej vody u chladničky Side by Side. Elektronické ovládanie zaručuje praktickosť a funkčnosť.

NO FROST
Funkcia No Frost, založená na nútené recirkuláciu vzduchu, odvádza vlhkosť mimo mraziacej časti a zabraňuje tvorbe ľadu a námrazy na stenách a uložených potravinách. Mrazničku netreba odmrazovať, čím šetríte čas i energiu.

FUNKCIE SUPER FREEZE
Vo veľmi krátkej dobe urýchli proces mrazenia. Teplota v mrazničke sa prudko zníži, a to počas veľmi krátkej doby. Potraviny sa tak rýchlo zmrazí a zachovajú si výživné hodnoty. Tako funkcie nemá žiadny negatívny vplyv na už uložené potraviny v mrazničke.

FUNKCIE SUPER COOL
Ideálne pre rýchle schladenie veľkého množstva potravín, napríklad po návrate z nákupu. Po 6 hodinách sa funkcia automaticky vypne.

DRŽIAK NA FĽAŠE
Pohodlné, elegantný a optimálne využitie priestoru, ktoré umožňuje skladovať fľaše v horizontálnej polohe bez toho, aby zaberali miesto ostatným potravinám.

MAGIC COOL ZONE
Spodná zásuvka u chladničky Side by Side ponúka funkciu Magic Cool Zone, u ktorej si môžete veľmi jednoducho vybrať, aký typ potravín tu uskladníte a to zvolením jednej zo štyroch variantov potravín, u ktorých je automaticky a optimálne nastavená teplota.

ZÁSUVKA NA OVOCIE A ZELENINU
Priestranný zásobník určený pre uchovanie ovocia a zeleniny, kde teplota okolo 0 ° C bráni prirodzenému procesu znižovania organoleptické hodnoty výrobkov a udržuje tak ich čerstvosť, vôňu a chuť.

Klimatická trieda
Určuje optimálnu teplotu, pri ktorej daný spotrebič pracuje. Pre optimálnu prevádzku zvoľte vhodné umiestnenie spotrebiča. Berte do úvahy, že teplota v miestnosti má vplyv ako na spotrebu elektrickej energie, tak na optimálny výkon výrobku.

klimatická trieda:
SN 10 st.C - 32 st.C
NS 16 st.C - 32 st.C
T 16 st.C - 38 st.C
T 16 st.C - 43 st.C

ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk