PHILIPS Automatický espresso kávovar HD 8847/19 (Minuto strieborný)
PHILIPS Automatický espresso kávovar HD 8847/19 (Minuto strieborný) PHILIPS Automatický espresso kávovar HD 8847/19 (Minuto strieborný) PHILIPS Automatický espresso kávovar HD 8847/19 (Minuto strieborný) PHILIPS Automatický espresso kávovar HD 8847/19 (Minuto strieborný) PHILIPS Automatický espresso kávovar HD 8847/19 (Minuto strieborný)

PHILIPS Automatický espresso kávovar HD 8847/19 (Minuto strieborný)

PHILIPS Automatický espresso kávovar HD 8847/19 (Minuto strieborný) Príprava 8 typov kávy Vstavaná nádoba a napeňovač mlieka Mlynček s možnosťou nastavenia v 5 krokoch Spotreba elektrickej ener... Zobraziť celý popis »


Výrobca: PHILIPS
Model: HD8847/19

Popis

PHILIPS Automatický espresso kávovar HD 8847/19 (Minuto strieborný)

Príprava 8 typov kávy
Vstavaná nádoba a napeňovač mlieka
Mlynček s možnosťou nastavenia v 5 krokoch

Spotreba elektrickej energie pri varení: 1850 W
Materiál bojlera: nerezová oceľ (Inox)
Materiál hlavného tela: plastový
Hmotnosť výrobku: 7,2 kg
Rozmery výrobku (Š x H x V): 215 x 429 x 330 mm
Vyrobené v: Rumunsku
Farba: strieborná

TECHNICKÉ INFORMÁCIE
Tlak čerpadla: 15 barov
Kapacita karafy na mlieko: 500 ml
Kapacita nádoby na kávové zrná: 250 gr
Kapacita nádoby na odpad: 15 porcií
Max. výška šálky: 152 mm
Bojlery: 1
Dĺžka kábla: 0,8 m
Objem nádržky na vodu: 1,8 l
Frekvencia: 50 Hz
Napätie: 230 V

VŠEOBECNÉ ŠPECIFIKÁCIE
Počet naraz pripravovaných šálok: 2
Kompatibilné dávkovanie kávy: celé kávové zrná, mletá káva
Typ karafy: základné karafa

Špeciálne funkcie: keramický mlynček
vstavaná karafa
funkcie pary
predsparenia
funkcie horúcej vody
funkcie mletie kávy

Jednoduché použitie a pohodlie: vyberateľná nádržka na vodu
nastaviteľná tryska
automatický pohotovostný režim

Jednoduché čistenie a údržba: odnímateľná varná jednotka
voliteľný vodný filter Brita
Kávové nápoje: Espresso

VLASTNOSTI VÝROBKU
Výborné espresso a skutočná chuť filtrovanej kávy
Je libo tradičné rannú kávu, alebo by ste si dali silné espresso? Jedinečná funkcia CoffeeSwitch umožňuje milovníkom filtrovanej kávy prepínať z espressa na klasickú kávu. Oboje z čerstvých zŕn jedným zatiahnutím páčky.

Espresso a klasická káva vďaka jedinečnej funkcii CoffeeSwitch
Konečne skutočná chuť filtrovanej kávy z plne automatického kávovaru! Vychutnajte si klasickú rannú kávu alebo silné espresso jednoduchým zatiahnutím za páčku. Jedinečná funkcia CoffeeSwitch umožňuje zvoliť si dokonalú kávu z čerstvo mletých zŕn pre akýkoľvek okamžik alebo náladu.

Krémové cappuccino jedným dotykom s vstavanou karafou na mlieko
vychutnajte si skvelé krémové cappuccino o dokonalej teplote, najjednoduchším možným spôsobom. Stačí naliať mlieko do karafy, vložiť do prístroja a zvoliť požadovaný nápoj. Nech je to cappuccino alebo mliečna pena, nápoj sa bude podávať za pár sekúnd, bez striekania ao ideálnej teplote.

Vynikajúcu chuť vďaka 100% keramickým mlynčekom
Vďaka 100% keramickým mlynčekom, ktoré kávové zrná neprehrievajú, môžete dať zbohom chuti pripálené kávy. Keramika zaistí tiež dlhodobú výkonnosť a tichá prevádzka.

Nastaviteľné mletie pre chuť, ktoré dávate prednosť
Zrnitosť mletia môžete nastaviť na 5 rôznych úrovní. Pre plnú chuť espressa vyberte najjemnejšie mletie a najhrubšie mletie využite k príprave slabšie kávy - všetko záleží na tom, čo máte radi.
Prispôsobte si kávu voľbou jej sily.

Vždy získate dokonalý šálku kávy podľa svojej chuti: postará sa o to možnosť upraviť teplotu, dĺžku extrakcie kávy a silu. Funkcia Memo navyše umožňuje uložiť pre každý nápoj dĺžku extrakcie. Vychutnajte si vynikajúcu kávu vo svojom obľúbenom šálke jednoduchým stlačením tlačidla.

Prístroj ľahko ovládajte pomocou intuitívneho displeja
Intuitívny displej zobrazuje všetky relevantné informácie, aby ste mohli zariadenie ľahko ovládať a dosiahli najlepšieho výkonu. Tlačidlá na čelnom paneli ponúka rad nápojov s prípravou jedným dotykom.

Vďaka nastaviteľnej hubičce na kávu sa prispôsobí šálke
Nezáleží na tom, aká veľká je vaša obľúbená pohára alebo šálka - náustok na kávu sa jedným pohybom prispôsobí tak, aby sa ponechalo všetky aróma a vaše káva zostala dokonale horúca, priamo v šálke. V najvyššej pozícii sedí náustok dokonca aj do 15cm pohára na latte macchiato.
Potešenie bez neporiadku: vysoká kapacita v kompaktnom dizajne.

Užite si väčší priestor a obíďte sa dlhšie bez dopĺňania vďaka vysokej kapacite nádob na kávové zrná, vodu a odpad v mimoriadne kompaktnom dizajne. Tento inteligentný, plne automatický prístroj vám zaistí maximálne pohodlie, prvotriedny výkon a veľkokapacitné 1,8l nádržku na vodu, 0,5l karafu na mlieko, 250g nádobu na kávové zrná a nádobu na odpad s kapacitou na 15 porcií.

Jednoduché čistenie vďaka plne odnímateľnej varnej jednotke
Varná jednotka je srdcom každého plne automatického kávovaru a mala by sa raz týždenne čistiť. Naša varná jednotka je ľahko prístupná z boku a možno ju jedným stlačením vybrať a jednoducho umyť pod tečúcou vodou.

Cyklus automatického čistenia a odstraňovania vodného kameňa
Tento espressovar pri spustení alebo vypnutie automaticky čistí vodou kávový okruh a zaistí tak skvelú, čerstvú chuť každej šálky. Pravidelné odstraňovanie vodného kameňa predlžuje jeho životnosť. Prístroj vás nielen upozorní na potrebu odstrániť vodný kameň, ale môže vás aj vykonať automatickým odstránením vodného kameňa formou jednoduchých správ na obrazovke.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk