SAECO dekalcifikácia Odvápňovacia prípravok pre espressovara CA6700/98
SAECO dekalcifikácia Odvápňovacia prípravok pre espressovara CA6700/98 SAECO dekalcifikácia Odvápňovacia prípravok pre espressovara CA6700/98

SAECO dekalcifikácia Odvápňovacia prípravok pre espressovara CA6700/98

SAECO dekalcifikácia Odvápňovacia prípravok pre espressovara CA6700/98 Špeciálny prípravok na odstránenie vodného kameňa pre espressovara. Chráni Váš prístroj, odstraňuje vodný kameň a zabraňuje... Zobraziť celý popis »


Model: Descaler

Popis

SAECO dekalcifikácia Odvápňovacia prípravok pre espressovara CA6700/98

Špeciálny prípravok na odstránenie vodného kameňa pre espressovara. Chráni Váš prístroj, odstraňuje vodný kameň a zabraňuje korózii. Prináša maximálny výkon Vášho prístroja a zároveň predlžuje jeho životnosť. Najlepšie výsledky dosiahnete pri odstránenie vodného kameňa každé tri mesiace. Prípravok je vysoko účinný, bezpečný a ľahko použiteľný. Pravidelné odstraňovanie vodného kameňa predlžuje životnosť vášho prístroja a zlepšuje chuť kávy.

Hlavné prednosti
• Exkluzívne zloženie prípravku zaisťuje dôkladné odstránenie vodného kameňa bez poškodenia citlivých častí prístroja.
• Odstráni vodný kameň a dokonale vyčistí všetky vodné okruhy prístroja.
• Obmedzuje usadzovaniu vodného kameňa z vody z vodovodného kohútika, ktorý ovplyvňuje výkon a chuť. Na zabezpečenie efektívnosti odstraňujte vodný kameň každé 2 mesiace. Ak je prístroj vybavený vodným filtrom INTENZA +, je postačujúce vykonať odstránenie vodného kameňa každé 4 mesiace.

Balenie
• 1 ks = 1 fľaša, 250 ml

Zloženie
• 50% kyselina citrónová, 25% kyselina mliečna

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk