CONCEPT Wet and Dry bezkáblový vysávač 3 v 1 PERFECT CLEAN VP4200
CONCEPT Wet and Dry bezkáblový vysávač 3 v 1 PERFECT CLEAN VP4200 CONCEPT Wet and Dry bezkáblový vysávač 3 v 1 PERFECT CLEAN VP4200 CONCEPT Wet and Dry bezkáblový vysávač 3 v 1 PERFECT CLEAN VP4200 CONCEPT Wet and Dry bezkáblový vysávač 3 v 1 PERFECT CLEAN VP4200 CONCEPT Wet and Dry bezkáblový vysávač 3 v 1 PERFECT CLEAN VP4200 CONCEPT Wet and Dry bezkáblový vysávač 3 v 1 PERFECT CLEAN VP4200

CONCEPT Wet and Dry bezkáblový vysávač 3 v 1 PERFECT CLEAN VP4200

CONCEPT Wet and Dry bezkáblový vysávač 3 v 1 PERFECT CLEAN VP4200 Viac času pre Vás - 3 v 1 Dokážete si predstaviť, že zvládnete upratovanie domu či bytu za polovicu času? To nie je hudba budúcn... Zobraziť celý popis »


Model: vp4200

Popis

CONCEPT Wet and Dry bezkáblový vysávač 3 v 1 PERFECT CLEAN VP4200

Viac času pre Vás - 3 v 1
Dokážete si predstaviť, že zvládnete upratovanie domu či bytu za polovicu času? To nie je hudba budúcnosti, ale realita s revolučným vysávačom, ručným vysávačom a mopom v jednom. Klasický vysávač aj vedro s handrou môžete nechať v komore. S VP4200 pohodlne vysajete koberce a zároveň v jednom ťahu vysajete aj vytrite všetky tvrdé podlahy, ktoré v dome či byte nájdete. A to všetko bez zbytočného víreniu prachu. Alergici budú radosťou bez seba.

Mop
Čisté podlahy bez vedra so špinavou vodou už nebudú len snom. Jednoducho stačí naplniť 150ml nádržku vodou a jednoduchým pohybom na ňu nasadiť saciu hubicu vysávača. Ľahkým zošliapnutím tlačidla na nádržke navlhčíte mop a už môžete pohodlne vytierať aj vysávať zároveň.

Povedzte zbohom krátkym káblom
Už Vás tiež nebaví kvôli každému smietke chodiť do komory pre starý, veľký, ťažký vysávač? Užite si rýchle a komfortné vysávanie bez kábla. Už sa nebudete musieť namáhať s prepájaním kábla do inej zásuvky v každej miestnosti - Vy už totiž žiaden kábel ani zástrčku nepotrebujete. Pohodlné vysávanie celého bytu, domu, dlhých chodieb a schodov atď. Sa stane skutočnosťou.

Lopatku už hľadať nebudete
VP4200 je vybavený odnímateľnou jednotkou pre ručné vysávanie. Ušetríte veľa peňazí, pretože si už nebudete musieť kupovať ďalšie spotrebiče alebo prístroje. Ručný vysávač určite oceníte pri vysávaní pod kuchynskou linkou, pri rýchlom upratovaní po deťoch, ak potrebujete vysať klávesnicu počítača, kufor auta alebo napríklad piliny po škrečkovi. Vďaka širokému príslušenstvo si nájde miesto vo Vašej domácnosti.

Princíp cyklónového vysávania
Vďaka odstredivej sile, ktorá na nečistoty pôsobí pri rotácii vysávaného vzduchu vo vnútri nádoby, sú nečistoty a prach odstredené do zbernej nádoby s veľkosťou 600 ml. O zvyšné častice sa postará umývateľný karbónový filter. Vy budete mať domácnosť stále ako zo škatuľky.

Turbokefa
Vysávač je vybavený turbokefou, ktorý je ideálnou voľbou na všetky typy kobercov. Jedinečná konštrukcia umožňuje zachytiť každý chlp Vášho domáceho zvieratka. Jednoduchá je aj samotná údržba hubica, ktorú môžete jednoducho rozobrať, vyčistiť a zase zložiť.

vždy pripravený
Až 40 minút si môžete užívať vysávanie bez kompromisov. Tak dlho vydrží kvalitný Li-Ion batérie na jedno nabitie. Jej najväčšou výhodou je, že pri úplnom vybití trvá doba nabíjania len 2 - 2,5 hodiny. Dokonalý prehľad o stave batérie získate vďaka svietiace kontrolke: budete vedieť, kedy je vysávač pripravený na 100% výkonu.

Pod lampou už nie je najväčšia tma
Prajete si mať dokonale upratané aj na najtemnejších miestach Vášho domova? Tyčový vysávač je vybavený LED svetlom priamo na hubicu. Krásne Vám posvieti na miesta pod nábytkom, takže aj tam budete mať perfektne čisto. A to aj vďaka rotačnému kefami, ktorým je vysávač vybavený.

Rodina Perfect Clean
Nie nadarmo sa hovorí: čistota pol zdravia. Preto sme v Conceptu pripravili celý rad pomocníkov na upratovanie. Stačí si len vybrať, ktorý Vám bude vyhovovať a padne Vám do ruky. Už máte svojho favorita?

Technické parametre:
- Vysávač, ručný vysávač a mop v 1
- Kapacita nádoby na vodu: 150 ml
- Kapacita nádoby na prach: 600 ml
- Rotačná kefa
- Dvojitý umývateľný filter
- Doba prevádzky na 1 nabitie: 25 - 30 min.
- Doba nabíjania: 2,5 hod.
- Batérie: 14,4 V Li-Ion
- Príkon: 100 W
- Hlučnosť: 79 dB
- Farba: biela + tyrkysová

Príslušenstvo:
- 2x textílie pre mop
- Adaptér, umývateľný filter
- Dlhá štrbinová hubica
- Hubica na čalúnenie

Dokúpiteľné príslušenstvo:
- 42391143 Filter s nylonom VP4200
- 42391144 Filter s textíliou VP4200
- 42391145 Akumulátor VP4200
- 42391148 Adaptér nabíjací VP4200

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk