VÝPREDAJ GARDENA domáca vodáreň 4000/5 eco Comfort POUŽITÁ, PO SERVISE,BEZ ORIG.OBALU
VÝPREDAJ GARDENA domáca vodáreň 4000/5 eco Comfort POUŽITÁ, PO SERVISE,BEZ ORIG.OBALU VÝPREDAJ GARDENA domáca vodáreň 4000/5 eco Comfort POUŽITÁ, PO SERVISE,BEZ ORIG.OBALU VÝPREDAJ GARDENA domáca vodáreň 4000/5 eco Comfort POUŽITÁ, PO SERVISE,BEZ ORIG.OBALU VÝPREDAJ GARDENA domáca vodáreň 4000/5 eco Comfort POUŽITÁ, PO SERVISE,BEZ ORIG.OBALU VÝPREDAJ GARDENA domáca vodáreň 4000/5 eco Comfort POUŽITÁ, PO SERVISE,BEZ ORIG.OBALU VÝPREDAJ GARDENA domáca vodáreň 4000/5 eco Comfort POUŽITÁ, PO SERVISE,BEZ ORIG.OBALU

VÝPREDAJ GARDENA domáca vodáreň 4000/5 eco Comfort POUŽITÁ, PO SERVISE,BEZ ORIG.OBALU

VÝPREDAJ GARDENA domáca vodáreň 4000/5 eco Comfort 1754-20 POUŽITÁ, PO SERVISE,BEZ ORIGINÁLNÉHO OBALU Vysoko výkonná technológia - tichá prevádzka. Pomocou GARDENA domáce vodárne 4000/5 eco Co... Zobraziť celý popis »


Model: R__1754-20

Popis

VÝPREDAJ GARDENA domáca vodáreň 4000/5 eco Comfort 1754-20 POUŽITÁ, PO SERVISE,BEZ ORIGINÁLNÉHO OBALU

Vysoko výkonná technológia - tichá prevádzka.

Pomocou GARDENA domáce vodárne 4000/5 eco Comfort s výkonom 850 W a maximálnou kapacitou 3500 l / h, môžete ľahko ušetriť energiu. Vodáreň plne automaticky distribuuje lacnú dažďovú vodu, napríklad zo suda na dažďovú vodu, zo studne alebo cisterny do vašej domácnosti a záhrady. Vodu z domácej vodárne môžete napríklad použiť pre splachovanie toalety, pre zásobovanie práčky a pre zavlažovanie vašej záhrady. V závislosti na požiadavkách na vodu sa domáca vodáreň zapína a vypína automaticky, takže pracuje veľmi lacno. Plynulo nastaviteľný eco režim tiež ušetrí až 15% energie v porovnaní s normálnou prevádzkou. Vďaka tomu je šetrná ik vašej peňaženke a životnému prostrediu. Bezpečnosť je zaručená integrovanou poistkou chodu nasucho s výstražnou kontrolkou: domáca vodáreň sa automaticky vypne v prípade chodu nasucho. V prípade zahriatia čerpadlá, keď kvapalina nemôže odtekať, sa čerpadlo automaticky vypne vďaka tepelnej poistke proti preťaženiu. Pohodlné: veľkoobjemová 24 l nádrž, ktorá je 5 rokov bezúdržbová. Počas tejto doby, membrána nemusí byť menená a ani nie je potrebné dopĺňať vzduch. GARDENA domáca vodáreň Comfort je sériovo vybavená integrovaným predfiltrom, ktorý chráni čerpadlo pred nečistotami a pieskom, rovnako tiež spätnou klapkou, čo znamená, že môže byť ľahko uvedené do prevádzky a otočením multifunkčným prepínača prepnutá na manuálnu alebo automatickú prevádzku. Veľký plniaci otvor a napúšťací ventil zaistí rýchle a bezproblémové uvedenie do prevádzky. Samonasávanie je optimalizované pomocou nastavenia ručného kontrolného ventilu. Okrem toho, tepelná poistka proti preťaženiu sleduje plynulý a bezchybný chod bezdúdržbového kondenzátorového motora. Na výtlačnej strane môže majiteľ využiť tri prípojky podľa požiadaviek a môže tak využívať niekoľko zariadení naraz. Pred príchodom prvých mrazov je nutné vypustiť čerpadlo za pomoci vypúšťacej skrutky. Domáca vodáreň presvedčí zákazníkov svoju dobre navrhnutú technológií, kvalitnými materiálmi a kompaktným, priestorovo úsporným dizajnom. Manometer a tlakový spínač sú integrované do úspornej a prehľadné konštrukcie. Nesmie sa čerpať slaná voda, agresívne a ľahko horľavé látky, ani potraviny. Ako príslušenstvo je možné zakúpiť v servise GARDENA odpružené gumové nožičky, ktoré umožňujú ešte tichší chod domácej vodárne. Max. tlak / dopravná výška 4.5 bar/45 m Pripojovací závit 33.3 mm (G1).

Šetrí energiu a je bežný
Nastaviteľný eco režim šetrí energiu až o 15% v porovnaní s bežnou prevádzkou.

Nádrž je po dobu 5 rokov bezúdržbová
Nie je nutné meniť membránu, ani dopĺňať vzduch.

Integrovaná poistka chodu nasucho s kontrolkou funkcie
Čerpadlo sa vypína automaticky, napríklad pri nedostatku vody v studni alebo v zásobníku. Automatické bezpečnostné vypínanie: chráni čerpadlo pred prehriatím, ktoré môže spôsobiť jeho poškodenie.

Bezproblémové uvedenie do prevádzky
Automatický kontrolný ventil umožňuje Optimálne samonasávania a bezproblémové uvedenie do prevádzky. Bežne sa zapína a vypína pomocou multifunkčného prepínača. Možnosť voľby medzi manuálnym alebo automatickým prevádzkou.

Ešte efektívnejšie - 3 možnosti pripojenia zavlažovacích prístrojov
Súčasne možno na vytlačenej strane pripojiť niekoľko zariadení.

Špecifikácie
Menovitý výkon: 850 W
Maximálna výtlačná kapacita: 3500 l / h / 924,6 g / h
Maximálny tlak: 4,5 bar / 65,27 psi
Maximálna samonasávacia výška: 8 m / 26,2 stopa
Maximálna výtlačná výška: 45 m / 147,64 stopa
Pod tlakom: 1,5 bar / 21,76 psi
Prívodný obežné koleso: Prúd vody
Maximálna teplota čerpaného média: 35 ° C / 95 ° F
Hmotnosť kg: 15 kg / 33,07 libier
Dĺžka kábla: 1,5 m / 4,9 stopa
Typ napájacieho kábla: H05 RNF
Elektrická ochranná trieda: IP X4

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk