SFA ANTIKALK čistič sanitárnych čerpadiel 5 l
SFA ANTIKALK čistič sanitárnych čerpadiel 5 l

SFA ANTIKALK čistič sanitárnych čerpadiel 5 l

SANIBROY ANTIKALK čistič sanitárnych čerpadiel 5 l• SFA® ANTIKALK bol vyvinutý špeciálne pre čistenie sanitárnych čerpadiel (mimo čerpadlá SANIC... Zobraziť celý popis »


Výrobca: SANIBROY
Model: ANTIKALK

Popis

SANIBROY ANTIKALK čistič sanitárnych čerpadiel 5 l

• SFA® ANTIKALK bol vyvinutý špeciálne pre čistenie sanitárnych čerpadiel (mimo čerpadlá SANICONDENS®, SANICONDENS® Best) s cieľom predĺžiť životnosť sanitárnych čerpadiel.
• SFA® ANTIKALK nepredstavuje žiadne nebezpečenstvo pre odpadové potrubné systémy a je vybavený uzáverom s detskou poistkou.
• SFA® ANTIKALK vám umožní základné čistenie systému sanitárneho čerpadla

Čistenie
• Čistenie sanitárnych čerpadiel závisí na tvrdosti vody, ktorá je splachovanie do čerpadla a na frekvencie používania sanitárneho čerpadla.
• Vyššie uvedené čistenie nenahrádza pravidelnú kontrolu a čistenie čerpadla v servisnom stredisku, vodný kameň a nadmerné usadeniny nečistôt nemožno odstrániť mechanickým spôsobom, nepokúšajte sa ich odstrániť, dochádza k mechanickému poškodeniu dielov čerpadla, požiadajte o odstránenie vodného kameňa a nadmerných nečistôt v autorizovanom servisnom stredisku. Kontrolu v servisnom stredisku odporúčame maximálne po jednom roku používania, alebo častejšie, záleží na intenzite využitia čerpadla.

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk