ROLTECHNIK Štvorcový sprchovací kút ORLANDO NEO/900 brillant/matt glass N0655
ROLTECHNIK Štvorcový sprchovací kút ORLANDO NEO/900 brillant/matt glass N0655 ROLTECHNIK Štvorcový sprchovací kút ORLANDO NEO/900 brillant/matt glass N0655 ROLTECHNIK Štvorcový sprchovací kút ORLANDO NEO/900 brillant/matt glass N0655 ROLTECHNIK Štvorcový sprchovací kút ORLANDO NEO/900 brillant/matt glass N0655 ROLTECHNIK Štvorcový sprchovací kút ORLANDO NEO/900 brillant/matt glass N0655 ROLTECHNIK Štvorcový sprchovací kút ORLANDO NEO/900 brillant/matt glass N0655

ROLTECHNIK Štvorcový sprchovací kút ORLANDO NEO/900 brillant/matt glass N0655

ROLTECHNIK Štvorcový sprchovací kút ORLANDO NEO/900 brillant/matt glass N0655 ROLTECHNIK Štvorcový sprchový kút s dvojdielnymi posuvnými dverami ORLANDO NEO/800 brillant/matt glass N0655 Jednod... Zobraziť celý popis »


Výrobca: ROLTECHNIK
Model: N0655

Popis

ROLTECHNIK Štvorcový sprchovací kút ORLANDO NEO/900 brillant/matt glass N0655

ROLTECHNIK Štvorcový sprchový kút s dvojdielnymi posuvnými dverami ORLANDO NEO/800 brillant/matt glass N0655

Jednoduché, osvedčené a cenovo ľahko dostupné riešenie pre vašu sprchu. Výplň tvorí 4 mm bezpečnostné sklo v matnom prevedení a profil rámu je v úprave brillant. Vzhľadom k jednoduchej inštalácii, priaznivej cene a univerzálnemu vzhľadu je tento sprchovací kút obľúbenou voľbou pri osadzovaní kúpeľní športových centier, zdravotníckych zariadení alebo ubytovní. Pre jednoduchú údržbu je tento kút vybavený spodnými odklápacími pojazdy.

TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE:
• Výška kúta (h): 1900 mm
• Inštalačný rozmer: 880-900 mm
• Vstupný otvor: 485 mm
• Materiál výplne: bezpečnostné sklo
• Výplň: matt glass
• Typ profilu: Brillant
• Materiál profilu: hliník
• Sila skla: 4 mm

Štvorcový sprchovací kút s posuvnými dvojdielnymi dverami ORLANDO NEO zo série SANIPRO LINE je cenovo dostupným, a pritom elegantným a kvalitným riešením pre Vašu kúpeľňu.

Sprchovací kút sa pýši hliníkovými profilmi v prevedení Brillant, ktoré dokonale ladia s dizajnovými madlami v rovnakom farebnom prevedení. Profily sú odolné voči korózii. Výplň skiel skrášľuje matné bezpečnostné sklo Matt Glass, ktoré navodia pri sprchovaní príjemný pocit súkromia.

Mysleli sme na jednoduchú údržbu a preto je sprchovací kút vybavenOdklápěcí spodné pojazdy odklápacími pojazdy. Ľahko sa tak dostanete k ťažko dostupným miestam. Dvere možno odklopiť veľmi jednoducho. Ako môžete vidieť na obrázku, na pojazdoch sa nachádza šedá krytka s "čudlík". Čudlík ztlačíte smerom dole a následne dvere už len odklopíte od lišty. Je nutné oba dva čudlík ztlačit naraz, aby ste sklo mohli bez problémov odklopiť. Po vyčistení pojazdy len nacvaknete späť do lišty.

Sprchovací kút ORLANDO NEO sa pýši, ako je vyššie spomenuté, výplní skiel v prevedení Matt Glass. Táto výplň má mriežkovú úpravu, vďaka čomu je sklo zvonku hrubé a spôsobuje horšiu transparentnosť. Zvnútra je však hladké a pre ľahšiu údržbu odporúčame zakúpiť sadu ROLSHIELD COMPLETE CARE.

Použitím sady ROLSHIELD COMPLETE CARE na svoje sprchové dvere nanesiete vrstvu Rolshield na báze nanotechnológie, ktorá zabraňuje usadzovaniu nečistôt, mastnoty a vodného kameňa. Zaistíte si tak obdobnú povrchovú úpravu, akú disponujú sprchové kúty vyšších radov.

Sprchovací kút možné osadiť na sprchovú vaničku či priamo na podlahu, čo Vám zabezpečí bezbariérový vstup.

Pokiaľ Vás nebaví u sprchovanie stať, kúpte si jedno z moderných sedátok. Sprchovanie bude hneď pohodlnejšie.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk