REMS Eskimo Set, zmrazovač rúrok 130002
REMS Eskimo Set, zmrazovač rúrok 130002 REMS Eskimo Set, zmrazovač rúrok 130002 REMS Eskimo Set, zmrazovač rúrok 130002 REMS Eskimo Set, zmrazovač rúrok 130002 REMS Eskimo Set, zmrazovač rúrok 130002 REMS Eskimo Set, zmrazovač rúrok 130002

REMS Eskimo Set, zmrazovač rúrok 130002

REMS Eskimo Set, zmrazovač rúrok 130002 REMS Eskimo Jednoduché, rýchle zmrazovanie nevyprázdněných potrubných vedení pomocou zmrazovacieho média kysličníka uhličitého. Na údržbu, opravy a rozšir... Zobraziť celý popis »


Výrobca: REMS
Model: 130002R

Popis

REMS Eskimo Set, zmrazovač rúrok 130002

REMS Eskimo
Jednoduché, rýchle zmrazovanie nevyprázdněných potrubných vedení pomocou zmrazovacieho média kysličníka uhličitého. Na údržbu, opravy a rozširovania potrubných systémov.

zmrazovacej médium
Zmrazovacej médium s vysokým tepelným výkonom až -79 ° C. nejedovatý. Nehorľavý. Ľahko dostupný.
 
konštrukcia
Zmrazovacej manžety naléhávající priamo k rúrke a prívod zmrazovacieho média priamo na trubku zaručuje exgtrémně krátku mraziarenskej dobu a nízku spotrebu mraziaceho média. Zmrazovať možno jednostranne aj obojstranne, s prídavnými T-rozdeľovači je možné pripojiť aj ďalšie zmrazovacej manžety.
 
zmrazovacej manžety
Jednoduché. V okamihu namontované, bez špeciálneho náradia. Obzvlášť úzke, vysoko pružnej a nezničiteľné zmrazovacej manžety z termoplastického elastoméru odolného proti chladu, pre prácu i na úzkych miestach a vo štrbinách. Nestratiteľné upínacie skrutky.
 
Rukoväte s injektorom
Ergonomické rukoväte z umelej hmoty pre príjemnú prácu. Nezlomiteľný injektor (vstrekovač) z mosadze. Rýchle a bezpečné pripojenie na zmrazovacej manžety. Žiadne nastavovanie, správne množstvo zmrazovacieho média je vždy privádzané automaticky.
 
Vysokotlakové hadice
Ohybné vysokotlakovej hadice odolné proti zlomeniu a nárazu. Extra dlhé pre veľký pracovný rádius. Ľubovoľne Predlžovateľný. Otočné prevlečnej matice na pripojenie k fľaši zamedzujúce zamotania vysokotlakových hadíc.

rozsah dodávky
REMS Eskimo Set. Zmrazovač rúrok pre mraziarenskej médium kysličník uhličitý.
Pre oceľové, medené, plastové a vrstvené rúrky, priemer 1/8 - 2 ", priemer 10 - 60 mm.
Po 2 kusoch zmrazovacích manžiet v 10 rôznych veľkostiach pre celkový pracovný
rozsah, pripojenie na fľašu s T-rozdeľovačom, uzatváracie matice, 2 rukoväte
s injektorom, 2 vysokotlakové hadice. V pevnom kufri.

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk