Stan G21 TEEPEE Letné neba, modré 60026155
Stan G21 TEEPEE Letné neba, modré 60026155 Stan G21 TEEPEE Letné neba, modré 60026155

Stan G21 TEEPEE Letné neba, modré 60026155

Stan G21 TEEPEE Letné neba, modré 60026155 Máte obývacia izba neustále zaplnený dekami, ktoré visí cez nábytok a tvoria tak dômyselné detské bunkre? Deti stany a bunkre jednoducho milujú. Každé ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: G21
Model: 60026155

Popis

Stan G21 TEEPEE Letné neba, modré 60026155

Máte obývacia izba neustále zaplnený dekami, ktoré visí cez nábytok a tvoria tak dômyselné detské bunkre? Deti stany a bunkre jednoducho milujú. Každé dieťa túži po malom tajomnom kútika len pre seba. Ako sa ale zbaviť improvizovaných rozsiahlych bunkrov a napriek tomu im tento pocit dopriať? Kúpou stanu v tvare teepee!

Doprajte im luxus
Luxusné stan pre deti G21 teepee je spoľahlivým ochrancom detských snov a tajomstvo. Zároveň ale vyzerá skvele, takže ho môžete umiestniť kdekoľvek v interiéri, bez narušenia krásu a harmóniu vášho domova. Práve preto sa stany teepee stali hitom a nesmie chýbať v žiadnej domácnosti s deťmi.

Kvalitné prírodné materiály
Krásne modré teepee je vyrobené z tých najkvalitnejších materiálov. Celý plášť stanu, podlážka i poťah vankúšikov sú vyrobené z prémiovej bavlny, ktorá je hypoalergénny a dokonale priedušná. Montážne tyče sú vyrobené z prírodného svetlého dreva.

Ako na montáž?
Veľmi ľahko. Keďže je celý plášť stanu doručovaný v kuse a je dokonale pripravený pre montáž, stačí len prevliecť 4 montážne tyče príslušnými tunely, hore tyče zviazať a teepee je na svete! Podlážku pripevníte k spodnej strane montážnych tyčí. Tak sa celá konštrukcia ešte viac spevní a teepee si zachová svoj tvar aj pri divokých detských hrách. Vchod do stanu môžete buď zabezpečiť pomocou pripevnených povrázkov pre trvalé otvorenie, alebo ho spustiť dole a dopriať deťom súkromie.

A čo bonus navyše?
Ani na ten sme samozrejme nezabudli! Nielen že je súčasťou teepee rovno aj podlážka, čo nie je bežne zvykom, ale navyše dostanete k teepee i vybavenie v podobe dvoch vankúšikov. Na tie si môžu deti buď sadnúť, alebo na ne zložiť hlavu pri popoludňajšom odpočinku. Na jednej stene teepee je umiestnené okienko.

Špecifikácia:
- Materiál stanu: bavlna
- Materiál montážnych tyčí: drevo
- Výška stanu: 160 cm
- Rozmery podlahy: 120 x 120 cm
- Dĺžka montážnych tyčí: 188 cm
- Farba: modrá

Obsah balenia:
- Bavlnený stan s jedným oknom
- 4x drevená montážna tyč
- Podlaha
- 2x vankúšik
- Prenosná taška

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk