Krtek rybárom ryby / rybár spoločenská hra 33013912
Krtek rybárom ryby / rybár spoločenská hra 33013912 Krtek rybárom ryby / rybár spoločenská hra 33013912 Krtek rybárom ryby / rybár spoločenská hra 33013912

Krtek rybárom ryby / rybár spoločenská hra 33013912

Krtko rybárom ryby / rybár spoločenská hra Spoločenská hra s Krtkom a rybičkami. Zábavná magnetická hra pre deti na sústredenie, motoriku a trpezlivosť. Cieľom hráča je pochytať čo najviac rybi... Zobraziť celý popis »


Model: 33013912

Popis

Krtko rybárom ryby / rybár spoločenská hra

Spoločenská hra s Krtkom a rybičkami.

Zábavná magnetická hra pre deti na sústredenie, motoriku a trpezlivosť. Cieľom hráča je pochytať čo najviac rybiek v čo najkratšom čase. Dno krabice, do ktorej sa umiestni papierová vložka, slúži zároveň ako rybník. Balenie obsahuje 2 prúty s magnetom, 9 "rybiek" s kovovými krúžkami, návod.

Krtko je najobľúbenejší česká kreslená postavička, známa z 63 filmov a radu knižiek. Nerozlučný kamarát mnohých generácií u nás i vo svete. Autorom je veľmi populárny český výtvarník pán Zdeněk Miler, ktorý prvý príbeh s Ktečkem nakreslil už v roku 1956.

Tradičný český výrobca drevených hračiek firma DETOA, je zárukou vysokej kvality a spracovania drevených výrobkov.

DDrevené hračky firmy Detoa sa radí medzi najkvalitnejšie a najestetickejšie drevené hračky, ktoré sú v súčasnosti na európskom a domácom trhu dostať. Nákupom hračiek povediete svoje deti k rozvoju motorických schopností, estetickému cíteniu a kladnému vzťahu k prírodnému materiálu - drevu.

Od veku: 3 rokov
Pre dievča aj chlapca
Material: Kartón

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk