GARDENA cs-stierka na okná šírka 29cm 5671-20
GARDENA cs-stierka na okná šírka 29cm 5671-20

GARDENA cs-stierka na okná šírka 29cm 5671-20

GARDENA cs-stierka na okná šírka 29cm 5671-20 Stierka na okná z radu GARDENA combisystem je optimálna na umývanie okien, zimných záhrad a skleníkov. Pre efektivnu prácu a optimálne výsledky čist... Zobraziť celý popis »


Model: 5671-20

Popis

GARDENA cs-stierka na okná šírka 29cm 5671-20

Stierka na okná z radu GARDENA combisystem je optimálna na umývanie okien, zimných záhrad a skleníkov. Pre efektivnu prácu a optimálne výsledky čistenia má po celej pracovnej šírke 29 cm odolný gumový lem. Praktická funkcia: rukoväť stierky na okná je možné ľahko odobrať a nahradiť ľubovoľnou násadou combisystem - ľahko tak dosiahnete na vyššie okná. Záruka 25 rokov.

Ľahká práca
Čistič okien od spoločnosti GARDENA je obzvlášť kompaktný a praktický. Špeciálne tvarované rukoväte a ďalšie prvky umožňujú nenamáhavú prácu a príjemnú manipuláciu.

Flexibilné použitie
Okrem použitia ako ručného nástroja je možné čistič okien taktiež pripojiť k ľubovoľnej násade GARDENA combisystem. To, či použijete násadu z dreva, hliníka alebo takú, ktorá umožňuje prácu bez namáhania chrbta, je iba na vás. Pre prácu vo výškach až cca 5 m sú veľmi vhodné teleskopické násady GARDENA combisystem.

Robustná
Čistič okien z radu GARDENA combisystem má vysoko kvalitný a odolný lem z penovej gumy, ktorý sa dá v prípade potreby ľahko nahradiť.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk