SOEHNLE Osobná váha ART STYLE VELVET GREY
SOEHNLE Osobná váha ART STYLE VELVET GREY

SOEHNLE Osobná váha ART STYLE VELVET GREY

SOEHNLE Osobná váha ART STYLE VELVET GREY digitálna váha, moderný dizajn, kombinácia skla a kože, prehľadný LCD displej, automatické zapnutie po vstupe na váhu, max nosnosť 150 kg, presnosť váže... Zobraziť celý popis »


Model: 63320

Popis

SOEHNLE Osobná váha ART STYLE VELVET GREY

digitálna váha, moderný dizajn, kombinácia skla a kože, prehľadný LCD displej, automatické zapnutie po vstupe na váhu, max nosnosť 150 kg, presnosť váženia 100 g, materiál bezpečnostné sklo, textílie, batérie 1 x 3 V CR 2430,

SOEHNLE
Všetko pre Váš zdravie životný štýl a vysokú úroveň pohodlia. Výrobca Soehnle je jednou z celosvetovo vedúcich značiek v odbore výrobkov pre domácnosť, predovšetkým osobných váh.
Skúsenosti a úspešný vývoj, technologická dokonalosť a sofistikovaný dizajn - to všetko SOEHNLE radí na špičku aj v Slovenskej republike. V dnešnej dobe, charakterizovanej stresom, vysokým pracovným výkonom a psychologickým tlakom sú výrobky SOEHNLE vhodné práve pre fyzickú pohodu, vitalitu a zdravý životný štýl. Trendy produktov SOEHNLE umožňujú a uľahčujú hľadanie správnej rovnováhy fyzického i duševného zdravia, lepšej pohody a vitality.

ilustračné foto!

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk