G21 Kovová slamky BeEco Party 6 ks strieborná, zahnutá + kefka na čistenie 6352101
G21 Kovová slamky BeEco Party 6 ks strieborná, zahnutá + kefka na čistenie 6352101

G21 Kovová slamky BeEco Party 6 ks strieborná, zahnutá + kefka na čistenie 6352101

Kúpte si elegantné, odolné, štýlové a predovšetkým ekologické slamky na pitie z nerezu. V sade nájdete 6 zahnutých ner... Zobraziť celý popis »


Výrobca: G21
Model: 6352101

Podobné produkty

Popis

Kúpte si elegantné, odolné, štýlové a predovšetkým ekologické slamky na pitie z nerezu. V sade nájdete 6 zahnutých nerezových slamiek G21 BeEco Party s priemerom 6 mm a dĺžkou 21,5 cm a kefka na čistenie. V ponuke máme aj slamky rovná, prezrieť si ich môžete tu.

Nerezová slamky na pitie majú niekoľko zásadných výhod:
• Sú určené na opakované použitie
• Kovová slamky sa ľahko čistí
• Nerezová slamky na pitie sú bezpečné a môžete ich mať všade so sebou
• Slamky sú opatrené vrúbkami pre lepší úchop
• Zaoblené hrany spríjemní pitie slamkou beEco
• Sú odolnejšie a praktickejšie ako ďalšie alternatívy slamiek z plastu
• Sú elegantné a štýlová, skvelá aj ako darček
• Používaním nerezových slamiek neznečisťujete prírodu a nevytvárate zbytočný plastový odpad

Čím nahradiť plastová slamky na pitie? Jedine slamkami nerezovými
Nerezová slamky na pitie sú oproti ostatným alternatívam bezpečnejšie, odolnejšie aj príjemnejšie na údržbu. Čistí sa oveľa lepšie ako slamky z prírodných materiálov, so sebou môžete nerezové slamku nosiť bez obáv z jeho poškodenia. Kovové slamku na pitie z nerezu je odolné aj voči zachytávaniu pachov a chutí.

Opakované použitie, ľahké čistenie, vysoká odolnosť
Nerezová slamky na pitie sú tak odolné, že ich môžete umývať aj v umývačke. Ale pretože máme radi prírodu, odporúčame radšej opláchnutie slamky vo vode. K sade 6 slamiek z nerezu sme vám pridali aj darček - praktický kefka pre jednoduché čistenie vnútorné plochy kovovej slamky.

Vďaka vysokej odolnosti nerezového slamky sa nemusíte báť jeho poškodenia a piť ním môžete ako studené, tak horúce nápoje. Na rozdiel od plastu sa nerozpustí.

Ďalšie výhody nerezových slamiek G21
Kovová slamky na pitie z kvalitného nerezu môžete mať so sebou na cestách, vziať si ich môžete aj do práce. Ideálne sú tiež pre pitie nápojov z plechoviek, pretože vďaka nerezovému slamky si môžete dopriať ľadové osvieženie v horúcom dni bez obáv z toho, že by ste sa museli ústami plechovky dotknúť.

Zrovna tak nerezové slamku oceníte v prípade, že máte malé deti. Deti pitie slamkou milujú, ale nie všade sú k dispozícii. Nerezové slamku im môžete ponúknuť v lete pri vode aj pri zimnom pobyte na horách, nemusíte sa ani báť, že dieťa slamku zlomí alebo poškodí.

Kovová slamky na pitie sú priateľská k životnému prostrediu
Proces výroby plastových slamiek zahŕňal uvoľňovanie toxických chemikálií a výparov. Tieto nebezpečné vedľajšie produkty sa nakoniec dostali do zemského prostredia znečistením ovzdušia, vody a pôdy. Pri zlej likvidácii plastov sa ich zvyšky dostali aj do vôd a oceánov, takže poškodzovali aj vodné ekosystémy a živočíchy.

Kovové slamku po použití nezahodíte, ale používate ich opakovane. Nevzniká žiadny škodlivý plastový odpad, nedochádza k ďalšiemu znečisteniu prírody.

špecifikácie
• Materiál: nerezová oceľ
• Dĺžka slamky: 21,5 cm
• Priemer slamky: 6 mm
• Farba: strieborná

obsah balenia
• 6 ks zahnutých nerezových slamiek
• Štetka na čistenie


ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk