VÝPREDAJ LEIFHEIT Žehliaca doska FASHION M Plus, 72578, OHNUTÝ ROH
VÝPREDAJ LEIFHEIT Žehliaca doska FASHION M Plus, 72578, OHNUTÝ ROH VÝPREDAJ LEIFHEIT Žehliaca doska FASHION M Plus, 72578, OHNUTÝ ROH VÝPREDAJ LEIFHEIT Žehliaca doska FASHION M Plus, 72578, OHNUTÝ ROH

VÝPREDAJ LEIFHEIT Žehliaca doska FASHION M Plus, 72578, OHNUTÝ ROH

VÝPREDAJ LEIFHEIT Žehliaca doska FASHION M Plus, 72578, OHNUTÝ ROH Leifheit je kvalitný výrobca čistiacich prostriedkov, žehličiek a ďalších doplnkov pre čistotu vášho domova. Úplne spoľahnúť sa... Zobraziť celý popis »


Model: R__72578leif

Popis

VÝPREDAJ LEIFHEIT Žehliaca doska FASHION M Plus, 72578, OHNUTÝ ROH

Leifheit je kvalitný výrobca čistiacich prostriedkov, žehličiek a ďalších doplnkov pre čistotu vášho domova. Úplne spoľahnúť sa môžete aj na tuto žehliacu dosku Fashion M. Ponúka širokú žehliacu plochu o rozmeroch 120 x 38 centimetrov, ktorá je paropriepustná.

Výška dosky je nastaviteľná v rozsahu 75 - 88 centimetrov, teda dosť veľkom na to, aby ste sa u neho nemuseli zbytočne hrbiť a krútiť. Veľký, pevný povrch na okraji dosky je určený na žehlenie. Bezpečné vedenie napájacieho kábla zabezpečuje anténa.

Doska je vybavená vlastnou elektrickou zásuvkou a vyrobená z odolných, nehrdzavejúcich materiálov, ktoré výrobku zaistí vysokú stabilitu a spoľahlivosť. Leifheit Fashion žehliaca doska bola navrhnutá tak, aby práca s ňou bola čo najpohodlnejšia. To vám šetrí čas a zdravie, ale zároveň vám pomáha dosiahnuť dokonaleho oblečenie.

Rozmery dosky: 120 x 38 cm
Výška: 75-88 cm


Ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk