BIOPROSPECT BIO Enzým Neutralizer Stop zápachu z cigariet 250 ml 58975
BIOPROSPECT BIO Enzým Neutralizer Stop zápachu z cigariet 250 ml 58975

BIOPROSPECT BIO Enzým Neutralizer Stop zápachu z cigariet 250 ml 58975

BIOPROSPECT BIO Enzým Neutralizer Stop zápachu z cigariet 250 ml 58975 Používa sa na likvidáciu zápachu z tabakového dymu ako v automobiloch, ako aj v domácnostiach. Ničí nepríjemný zápach, ktor... Zobraziť celý popis »


Výrobca: BIOPROSPECT
Model: 58975

Popis

BIOPROSPECT BIO Enzým Neutralizer Stop zápachu z cigariet 250 ml 58975

Používa sa na likvidáciu zápachu z tabakového dymu ako v automobiloch, ako aj v domácnostiach. Ničí nepríjemný zápach, ktorý dokonale zneutralizuje, namiesto aby ho iba prekryl. Výsledkom je príjemné ovzdušie vďaka ľahkej ovocnej parfumáciu.

Je vhodný pre: interiéry automobilov, karavanov, obytných prívesov, nákladných vozov, a pod. V domácnostiach je ideálny do priestorov zafajčených miestností, toalety, drezy, na kuchynský, živočíšny alebo akýkoľvek iný biologický zápach a rôzne zapáchajúce predmety.
Ďalej na: odevy, obuv, záclony, závesy, poťahy, koberce, čalúnenie, lôžkoviny, sedáky stoličiek, apod. Je možné prípravok pridať do umývacieho roztoku pri vytieranie, cca 100 ml / 5 l roztoku.

Je možné ho rozprášiť v miestnosti a alebo priamo na zdroj zápachu. Ak je to nutné, použite prípravok niekoľkokrát.

Použitie: Nastavte rozprašovač do polohy On a jednoducho rozprašujte. Pri dlhšom odstavení fľaše pred použitím pretrepte. V prípade väčšieho výskytu zápachu postup zopakujte. Uchovajte v suchu a na chladnom mieste pri teplotách nepresahujúcich 30 ° C a mimo dosahu potravín.

Výrobok nie je klasifikovaný ako nebezpečný pre životné prostredie a je biologicky rozložiteľný.

Upozornenie: Pri zasiahnutí očí: ihneď vymyť tečúcou pitnou vlažnou vodou po dlhšiu dobu, najmenej 15 minút a snažte sa držať oči široko otvorené a vypláchnuť je aj pod očnými viečkami. Vyberte kontaktné šošovky, ak je to možné. Výplach prevádzajte v smere od vnútorného očného kútika k vonkajšiemu. Ak sa objavia známky podráždenia, alebo tieto príznaky pretrvávajú, vyhľadajte očného lekára. Pri požití: nevyvolávajte zvracanie. Vypláchnite ústa vodou a nechajte vypiť malé množstvo vody na pitie. Ak sa objavia známky podráždenia alebo tieto príznaky pretrvávajú, vyhľadajte lekársku pomoc. Napriek tomu sa nepredpokladá akútne ohrozenie ľudského zdravia.

Bio-Enzým Neutralizer Stop zápachu z cigariet s vôňou čerešní rozprašovač 250 ml
 
ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk