NATURE 7 aróma difuzér BASE - ZÁKLADŇA, osviežovač a zvlhčovač vzduchu, bambus 569612
NATURE 7 aróma difuzér BASE - ZÁKLADŇA, osviežovač a zvlhčovač vzduchu, bambus 569612 NATURE 7 aróma difuzér BASE - ZÁKLADŇA, osviežovač a zvlhčovač vzduchu, bambus 569612 NATURE 7 aróma difuzér BASE - ZÁKLADŇA, osviežovač a zvlhčovač vzduchu, bambus 569612 NATURE 7 aróma difuzér BASE - ZÁKLADŇA, osviežovač a zvlhčovač vzduchu, bambus 569612

NATURE 7 aróma difuzér BASE - ZÁKLADŇA, osviežovač a zvlhčovač vzduchu, bambus 569612

Zvlhčovač vzduchu s difuzérom vyrobený z prírodného bambusového dreva. Aromatizuje a zvlhčuje vzduch kombináciou účinkov vodnej hmly a esenciálnych olejov. Pomocou jemného ultrasonického vlnenia ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: EXTOL
Model: 569612

Popis

Zvlhčovač vzduchu s difuzérom vyrobený z prírodného bambusového dreva. Aromatizuje a zvlhčuje vzduch kombináciou účinkov vodnej hmly a esenciálnych olejov. Pomocou jemného ultrasonického vlnenia rozkladá esenciálne oleje na extrémne malé mikročastice, bez toho aby ich zahrieval. Oleje si tak zachovávajú pôvodnú vôňu aj liečivé účinky. Aróma difuzér vám pomôže vytvoriť z každej izby voňajúce oázu a navodiť relaxačnú atmosféru. Bez pridania esenciálneho oleja vám aróma difuzér poslúži ako zvlhčovač vzduchu. Pridaním konkrétneho esenciálneho oleja môžete sebe, alebo vašim blízkym pomôcť s rôznymi ťažkosťami. Postačí pár kvapiek kvalitného oleja a môžete uľaviť nádche, kašľu, bolestiam hlavy, alebo zlému zaspávanie. Správne zvolený olej vyčistí vzduch, alebo vám jednoducho spríjemní pobyt v miestnosti, v ktorej sa práve nachádzate. Vďaka neutrálnemu dizajnu z bambusového dreva štýlovo doplní vybavenie všetkých obytných priestorov, detských izieb, rokovacích miestností, masážnych salónov, wellness centier apod. Do hornej misky difuzéra môže položiť kvety, okvetné lístky alebo okrasné kamene. Vhodne zvolenými esenciálnymi olejmi môžete podporiť relaxačnú atmosféru v spálni, dezinfekciu vzduchu či pokojný spánok v detskej izbe. Koncentráciu v izbe študenta alebo uvoľnenú komunikáciu, či už doma alebo v pracovnom prostredí. Používajte vždy kvalitné oleje. Použitím lacných, umelých olejov síce vytvoríte voňavé prostredie, ale telo a myseľ si neodpočinú. Citlivým osobám môže naopak uškodiť. Napríklad bolestí hlavy a pod. Počas prevádzky aróma difuzéra možno ľubovoľne a jednoducho nastaviť svetelné efekty, ktoré vytvoria vo vašej izbe veľmi príjemné prostredie a navodí relaxačnú atmosféru. Aróma difuzér je vhodný všade, kde je z bezpečnostných dôvodov nemožné použiť otvorený oheň (sviečky v aróma lampách). Kombinuje účinky vodnej hmly a esenciálnych olejov. Obsluha aróma difuzéra je veľmi jednoduchá. Do zásobníka nalejete vodu, najlepšie destilovanú. Nakvapkať niekoľko kvapiek esenciálneho oleja a prístroj zapnete stlačením tlačidla. Aróma difuzér začne okamžite vytvárať vodnú hmlu a rozptyľovať olej do vzduchu. Ďalšími stlačeniami môžete nastaviť rôzne farby v intenzívnejšie alebo svetlejšie verziu, ktoré zostanú nastavené počas prevádzky prístroja, kým ich nezmeníte. Nemusíte kontrolovať množstvo vody v zásobníku. Po vyprázdnení sa aróma difuzér sám vypne.

HLAVNÉ PREDNOSTI
• veľmi jednoduchá obsluha
• šetrne uvoľňuje aromatický olej
• vďaka malej veľkosti je vhodný ako elegantný doplnok aj na váš pracovný stôl
• režim farebného podsvietenia
• tichý a bezpečnú prevádzku

TECHNICKÉ PARAMETRE
• objem nádoby: 100ml
• rozmery (základňa x výška): 17,2x9cm

ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk