ARIEL Actilift Color DUO PACK 65 + 65 2x 4,55l
ARIEL Actilift Color DUO PACK 65 + 65 2x 4,55l

ARIEL Actilift Color DUO PACK 65 + 65 2x 4,55l

ARIEL Actilift Color DUO PACK 65 + 65 2x4,55l Ariel Actilift Color veľmi kvalitný prací prostriedok na farebné prádlo. Výborne odstraňuje škvrny z textílií a udržuje prirodzenú farbu už pri nízk... Zobraziť celý popis »


Model: 5410076761319

Popis

ARIEL Actilift Color DUO PACK 65 + 65 2x4,55l

Ariel Actilift Color veľmi kvalitný prací prostriedok na farebné prádlo. Výborne odstraňuje škvrny z textílií a udržuje prirodzenú farbu už pri nízkych teplotách prania. Obsahuje Actilift technológiu, ktorá vyhľadá škvrny na prádle a dokonalo a šetrne ich odstráni. Sila pracieho gélu sa aktivuje už pri tej najnižšej teplote a to 30 stupňov a zaručuje ideálnu starostlivosť a čistotu pre bielizeň. Obsahuje zmäkčujúce prísady a dodáva prádlu sviežosť, hebkosť a dokonalú čistú.

VÝHODY
- Dodáva žiarivú farbu farebnému prádlu, farby neblednú
- Zanecháva príjemnú sviežu vôňu
- Vyhľadá škvrny
- Dokonale a šetrne škvrny odstráni
- Poskytuje dokonalé čisté prádlo bez predpierania alebo namáčania

Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Zabráňte kontaktu s očami. Pri zasiahnutí očí ich dôkladne vypláchnite vodou. Po použití si opláchnite a osušte ruky. Ľudia s citlivou alebo poškodenou pokožkou by sa mali vyvarovať dlhšieho kontaktu s výrobkom. Nekonzumujte. Pri požití vyhľadajte lekársku pomoc!

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk