Oral-B Pre 600 Cross Action zubná kefka
Oral-B Pre 600 Cross Action zubná kefka

Oral-B Pre 600 Cross Action zubná kefka

Oral-B Pre 600 Cross Action elektrická zubná kefka Objavte ďalšie úrovne pri čistení zubov! Oral-B ako líder v oblasti života prináša úplne nový rad prístrojov - linka s názvom PRO Čo to zname... Zobraziť celý popis »


Model: 096269

Popis

Oral-B Pre 600 Cross Action elektrická zubná kefka

Objavte ďalšie úrovne pri čistení zubov! Oral-B ako líder v oblasti života prináša úplne nový rad prístrojov - linka s názvom PRO

Čo to znamená? To znamená, že presnejšie čistíte zuby. 3D technológia Akcie a nové terminály CrossAction® sú zodpovedné za správne ústnu hygienu. Brush hlava premieta do rotačné a oscilačné pohyby. Pomocou tipov 3D biely, presné Čisté, Trizone, citlivý, Orto fázach sme presvedčení, že vlákna dôkladne vyčistiť hlavu a osloviť tých neprístupné priestory a povrchy našich zubov. Nový terminál je jav, v globálnom meradle, ale riešenie je veľmi jednoduché, je spoločnosť Oral-B CrossAction na konci vlákna plachty v uhle 16 stupňov, vystuženého plastu rozdelené do jednotlivých skupín, čo vedie v pôsobivé efekty! Teraz si môžete smelo povedať, že Braun Oral-B pre odstránenie až o 100% viac plaku a rozhodne viac než kefka ďalších popredných výrobcov.

Pri nákupe kefka na zuby, Oral-B Pre 600 získate 1 umývací program:

- Upratovanie a navyše 3D technológia a regulácia tlaku kefka na zuby. Tento program používa najčastejšie.

Technológie:

Akčná 3D technológia nie je nič iné ako kombinácia rotačných pohybov, oscilujúca a pulzujúce, alebo o 180 stupňov v smere hodinových ručičiek 180 stupňov doľava a ďalej sa pohybuje do strán, pravé aj ľavé, a pulzujúca hlavou. To nám dáva istotu, že hlava kefky ľahko čistí každý zub povrchy. 8800 rotačné pohyby a 20,000 pulzácie.
Tip:

Terminálov a konkrétnejšie vlasy sú vyrobené z bezpečnostného-certifikovaného materiálu. Špička by mala byť nahradená približne každé 3 mesiace. Keď vieme, že koniec je vhodné pre vzájomnú výmenu? Štetiny zmeniť farbu, fade, a je to znamenie, že je čas na zmenu.

Čo je to CrossAction®?

Toto nové terminály, ktoré sú hodnotené najvyššie skóre efektivity.

Čo nás viedlo k tak dobré známky? Teraz, predovšetkým štetín .. To je ešte mäkšie vyrobený z odolnej umelej hmoty vo vzťahu k Precision Clean. Je to o 30% viac, ale to nie je všetko. Štetiny sú usporiadané na hlave pod uhlom 16% v rôznych smeroch. Okrem toho, v stredu hlavy umiestnenej zväzku štetín nienachylonego. Toto usporiadanie znamená, že počas otočných a rotačných štetiny dostať všade nedosahujú druhý koniec - línie ďasien, medzery medzi zubami. End prídavok pôsobí ako leštič, v kombinácii s pastou dokonale odstrániť zbytočné plaku a zafarbenie.
Čo ešte?
Nabíjačka a batérie. Pierwsza- indukcie. Aj keď sa batéria veľmi rýchlo. Plné nabitie trvá sedem dní práce (2 x denne čistenie zubov).
Čo je v cene:

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk