Waterpik ústna sprcha Ultra WP100
Waterpik ústna sprcha Ultra WP100

Waterpik ústna sprcha Ultra WP100

Waterpik ústna sprcha Ultra WP100 Najmodernejší ústny irigátor pre celú rodinu s veľmi tichou prevádzkou. Výsledky jednoznačne preukázali výrazný liečebný efekt so znížením príznakov gingivitídy... Zobraziť celý popis »


Výrobca: Waterpik
Model: WP100E

Popis

Waterpik ústna sprcha Ultra WP100

Najmodernejší ústny irigátor pre celú rodinu s veľmi tichou prevádzkou.
Výsledky jednoznačne preukázali výrazný liečebný efekt so znížením príznakov gingivitídy (zápalov ďasien) pri použití chlórhexidínu s týmto ústnym irigátorom a pri zavedení liečebného režimu. Irigácia zvýši prísun antibakteriálnych roztokov k okrajom ďasien a účinne eliminuje bakteriálny povlak - tzv. plak. Ďalšou veľmi významnou vlastnosťou spŕch je ich masážny účinok. Prúd vody strieka totiž v krátkych pulzáciách (1200 za minútu), ktoré stimulujú a masírujú ďasná - krvný obeh je tak optimalizovaný. Výsledkom je potom zosilnenie a spevnenie ďasien. Zdravé ďasná sú viac odolné vzniku povlaku a zápalu.
K irigátorom Waterpik sa dodávajú špeciálne trysky s gumovou špičkou pre jemné výplachy parodontálnych chobotov.
Regulátor tlaku je umiestnený na tele prístroja a je desaťstupňový. Na rukoväti je prepínač pre prerušenie prúdu vody. Odnímateľná nádrž je vybavená vekom, ktoré je otváracie a slúži ako zásobník trysiek. Prístroj je vybavený klasickými tryskami (2x), ortodontickou tryskou na čistenie strojčekov (1x), tryskou na čistenie povrchu jazyka v tvare lyžičky (1x), tryskou Pik Pocket určenou po výplachy parodontálnych chobotov (1x), tryskou Plaque Seeker s tromi zväzkami soft vláken z nylonu (1x) a tryskou v tvare zubnej kefky, ktorá zároveň čistí a oplachuje (1x).

Technické údaje:
Výkonnejší a tichší motor, 220 - 240 V, 50/60 Hz, 7 W, 1.200 pulzácií / minútu. Tlak vody možno regulovať od 5 do 90 psi. Pre prirovnanie, obvyklý tlak v kohútiku sa pohybuje medzi 45 - 60 psi. 1 psi možno prepočítať ako 0,0689 bar.
Modrá nádrž s vekom: objem 600 ml. Váha: 1,2 kg. Rozmery v cm: 14,5 x 12,0 x 20,0 (š x h x v), dĺžka elektrického kábla: 130 cm, dĺžka kábla pre prívod vody do trysky: 82 cm. Certifikát TÜV a GS, CE. 2 roky záruky.
Čistenie:
Všetky ústné irigátory by mali prechádzať pravidelnou hygienou a dekalcifikáciou. Pre tieto účely je vhodný prípravok Redesept. Odporúča sa vykonávať dekalcifikáciu v rozmedzí 6 - 18 týždňov podľa frekvencie používania prístroja a tvrdosti vody. Čím je voda tvrdšia, tým by sa mal Redesept používať častejšie.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk