KOLO Boston Sklopná mriežka 28 x 18 cm, chrómovaná 99282000
KOLO Boston Sklopná mriežka 28 x 18 cm, chrómovaná 99282000

KOLO Boston Sklopná mriežka 28 x 18 cm, chrómovaná 99282000

KOLO Boston Sklopná mriežka 28 x 18 cm, chrómovaná 99282000 - Rozmery: 28 x 18 cm - Chrómovaná - Váha: 0,5 kg Umývadlá = na dosku, zápustná, vstavaná, drezy a ostatné Jednoduchým a praktickým r... Zobraziť celý popis »


Výrobca: KOLO
Model: 99282000

Popis

KOLO Boston Sklopná mriežka 28 x 18 cm, chrómovaná 99282000

- Rozmery: 28 x 18 cm
- Chrómovaná
- Váha: 0,5 kg

Umývadlá = na dosku, zápustná, vstavaná, drezy a ostatné
Jednoduchým a praktickým riešením pre netradičné usporiadanie kúpeľne môže byť zdola vstavané alebo zhora zapustené umývadlo, vsazané do dosky zhotovenej "na mieru".
Užívatelia kúpeľne iste ocenia postranné plochu umývadlových dosiek. Na výber sú verzie keramických umývadiel s otvorom pre batériu priamo v keramike alebo bez otvoru.
Tiež požiadavky na zariadenie technických priestorov rodinných domov alebo napríklad upratovacích priestorov v hoteloch či iných verejných zariadeniach sú súčasťou širokej nabýdky KOLO.
Drezy Nova Pre ponúknu rovné dno a veľký vnútorný priestor.
Závesné výlevky Quelle a Boston, opatrené chrómovanou mriežkou, vďaka svojim kompaktným rozmerom šetrí priestor upratovacích miestností a zaručujú jednoduchú údržbu.

SANITEC je najväčším výrobcom a dodávateľom sanitárnej keramiky, kúpeľňového nábytku, sprchovacích kútov a vaní v Európe. Zaujíma aj významné postavenie v celosvetovom meradle. SANITEC je najväčším alebo druhým najväčším výrobcom a dodávateľom v každej krajine. Do tohto medzinárodného koncernu patrí napríklad KERAMAG, ktorý je číslom 1 v Nemecku, rovnako ako KOLO v Poľsku, ALLIA vo Francúzsku, IFÖ vo Švédsku či IDO vo Fínsku. V Českej a slovenskom republike ho reprezentuje obchodné a marketingové zastúpenie SANITEC, sro , Ktoré má za sebou už viac ako 18 rokov úspešné pôsobenie na oboch trhoch .Prodané výrobky tvorí podiel na trhu sanity bezmála 25% v ČR a takmer 35% v SR.
Hlavným cieľom spoločnosti SANITEC je spĺňať rastúce požiadavky náročnejších zákazníkov pri súčasnom zabezpečení maximálnej efektivity. Podmienkou existencie a vývoja firmy je spokojnosť zákazníkov. Preto dávame dôraz na zisťovanie ich potrieb a požiadaviek, ktoré prenášame do vývoja a navrhovania nových výrobkov a sérií.

K hlavným výrobkom, ktoré na český a slovenský trh dodáva patrí:
• KERAMAG - exkluzívna séria kúpeľňovej keramiky a nábytku vysokej kvality uspokojí aj tie najvyššie priania náročných zákazníkov. Moderný dizajn, pochádzajúci od slávnych dizajnérov zaručuje dlhoročnú spokojnosť.
• KERAMG DESIGN - prémiovej rady výrobkov značky KERAMAG, ktoré sa vyznačujú trendovým dizajnom, výnimočnými technológiami a použitím jedinečných materiálov.
• KOLO - výrobky značky KOLO ponúkajú výnimočne široký sortiment keramiky, nábytku, inštalačných modulov, vaní a sprchovacích kútov za výbornú cenu. Vďaka rozmanitým tvarom a prevedenie je možné si zariadiť kúpeľňu podľa vlastných predstáv.
Všetky ponúkané výrobky sú plne funkčné a navrhnuté podľa najnovších dizajnových trendov. Spĺňajú požiadavky európskych noriem, je na ne vydané Vyhlásenie o úžitkových vlastnostiach výrobkov a sú vyrábané v závodoch podľa systému riadenia kvality (ISO 9001) a ochrany prostredia (ISO 14001).

Na moduly Technic GT poskytujeme záruku 10 rokov na komplet, na sanitárnu keramiku, vaničky a vane je poskytovaná 7- ročná záruka, na sprchové kúty, vaňové panely, radarové splachovače a nábytok je záruka 2 roky. Výnimkou sú keramické výrobky Keramag s ľahko čistiteľnou glazúrou KeraTect®, na ktoré je záruka plných 30 rokov. Na území celého štátu je zákazníkom k dispozícii dobre fungujúca sieť autorizovaných zákazníckych centier.

SANITEC neustále zvyšuje obrat, jednak zvyšovaním vlastného predaja a ďalej tiež akvizíciami. V súčasnej dobe má cca. 7.000 zamestnancov, 27 výrobných závodov a obchodné zastúpenie po celom svete. Hlavné sídlo koncernu Sanitec je v Helsinkách vo Fínsku a v Ratingene v Nemecku. Od 4. februára 2005 do dnešného dňa je vlastníkom všetkých akcií a novým majiteľom skupina EQT Private Equity Funds, od roku 2013 sa akcie spoločnosti obchodujú na burze.

Ďalšie informácie môžete získať na http://www.sanitec.com/

ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk