ALKAPRÉN 50 Plus univerzálne lepidlo 5 l
ALKAPRÉN 50 Plus univerzálne lepidlo 5 l

ALKAPRÉN 50 Plus univerzálne lepidlo 5 l

ALKAPRÉN 50 Plus univerzálne lepidlo 5 l Alkaprén 50 Plus je kaučukové beztoluénové kontaktné lepidlo, ktoré je určené na lepenie savých materiálov s nesavými (napr. Guma - betón, koža - guma, ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: ALKAPREN
Model: 1545

Popis

ALKAPRÉN 50 Plus univerzálne lepidlo 5 l

Alkaprén 50 Plus je kaučukové beztoluénové kontaktné lepidlo, ktoré je určené na lepenie savých materiálov s nesavými (napr. Guma - betón, koža - guma, umakart - drevo). Lepidlo je použiteľné i na lepenie strešných gumových hydroizolačných fólií k betónu, Cetris - doskám, bitúmenovým fóliám, apod.

Lepidlo Alkaprén 50 Plus sa pri lepení savých materiálov s nesavými nanáša len raz, a to buď stierkou, striekacou pištoľou alebo štetcom. Pri lepení savých materiálov sa musí pred zlepením aspoň jeden z lepených materiálov natrieť ešte raz. Pred nanášaním treba lepidlo dokonale premiešať. Na každý čistý odmastený povrch (hladké plochy sa odporúča zdrsniť) sa nanesie tenká vrstva lepidla, nechá sa zavädnúť a potom sa oba povrchy zlepia. Zlepený spoj sa odporúča zaťažiť alebo zlisovať. Mechanicky možno lepený spoj namáhať až po 24 hodinách od zlepenia. Optimálne podmienky na lepenie sú pri teplote 20 ° C. Podchladené lepidlo vytvára spoj s podstatne nižšou pevnosťou. Pri teplote nižšej ako 5 ° C môže nastať gélovatenie. V tomto stave je lepidlo nepoužiteľné. Pôvodná konzistencia sa získa pozvoľným vytemperovaním v miestnosti pri teplote cca 25 ° C. Počas temperovania treba lepidlo niekoľkokrát premiešať. Po vytemperovaní má lepidlo pôvodné fyzikálno-mechanické vlastnosti. Netemperuje sa priamym ohrevom! Pri teplotách pod 0 ° C lepidlo nevratne koaguluje a nie je možné oživiť jeho lepiace schopnosti. Hustota 0,87 g / cm3.

Prvá pomoc: Zasiahnuté oči alebo pokožku umývať čistou vodou, pri vdýchnutí preniesť postihnutého na čerstvý vzduch.

Upozornenie: Dráždi oči a pokožku. Jedovatý pre vodné organizmy, môže vyvolať dlhodobo nepriaznivé účinky vo vodnom prostredí. Škodlivý, po požití môže spôsobiť poškodenie pľúc. Pary môžu spôsobiť ospalosť a závrat. Uchovávajte mimo dosahu detí. Uchovávajte mimo dosahu zdrojov zapálenia - Zákaz fajčenia. Nevdychujte pary. Zabráňte kontaktu s pokožkou a očami. Nevylievajte do kanalizácie. Pri požití okamžite vyhľadajte lekársku pomoc a ukážte tento obal alebo označenie. Pri požití nevyvolávať zvracanie: okamžite vyhľadajte lekársku pomoc a ukážte tento obal alebo označenie.

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk