ACO StormPack vsakovacej set o objeme 3,3 m3, 314052
ACO StormPack vsakovacej set o objeme 3,3 m3, 314052

ACO StormPack vsakovacej set o objeme 3,3 m3, 314052

ACO StormPack vsakovacej set o objeme 3,3 m3, 314052 Obsah setu: 16 základných blokov 20 bočných stien 16 horných krytov 2 rúrkové adaptéry DN100 (pre prítok a ventiláciu) 22 m2 filtračnej fólie... Zobraziť celý popis »


Model: 314052

Popis

ACO StormPack vsakovacej set o objeme 3,3 m3, 314052

Obsah setu:
16 základných blokov
20 bočných stien
16 horných krytov
2 rúrkové adaptéry DN100 (pre prítok a ventiláciu)
22 m2 filtračnej fólie (200g/m2)


Retenčné a vsakovacie systémy

ACO Stormbrixx je modulárny systém z polypropylénu, ktorý sa na jednej strane používa ako retenčné zásobník dažďovej vody a na druhej strane ako vsakovacej objekt dažďovej vody. Systém tvoria základné prvky, ktoré sa pomocou inteligentného "click" systému pokladajú vo zväzkoch, čím sa vytvára štrukturálnu pevnosť celého systému. Neobmedzená kontrola a údržba celého systému je možná vďaka jeho dobrej priestupnosti. V porovnaní s bežnými systémami znižuje stohovateľnosť základných prvkov náklady na dopravu a tým aj produkciu CO2. Potreba miesta v sklade aj na stavenisku sa tým znížia o viac ako polovicu.


Výhody výrobku:

odolnosť a zaťažiteľnosť konštrukcie vďaka položenie vo zväzkoch
možnosť jednoduchej a priebežnej údržby a inšpekcie
ekonomická doprava a praktická manipulácia na stavenisku-nižšia produkcia CO2
 

Stabilita a pevnosť konštrukcie vďaka položenie vo zväzkoch

Nový systém ACO Stormbrixx sa skladá zo základných prvkov vo veľkosti 1200 x 600 x 342 mm, ktoré sa zostavujú do prepojeného blokového systému. Vďaka položenie jednotlivých dielov vo svahoch a pomocou inteligentného "click" systému sa vytvára vysoká štrukturálna pevnosť celého systému.

Po zostavení základných prvkov sú nosné stĺpiky systéme uložené presne nad sebou, takže záťaž je odvádzaná rovnomerne zhora nadol.

Inštalácia jednotlivých dielov vo zväzkoch je jednou z podstatných charakteristík výrobku ACO Stormbrixx. Umožňuje stabilné zostavenie celého objektu bez použitia spojok v rámci jednej vrstvy.

Údržba a inšpekcia vo všetkých smeroch

Vďaka inteligentnej základnej architektúre ACO Stormbrixx, ktorá vyžaduje iba vonkajšiu vymedzenie celého systému a vďaka jednoducho montovatelným bočným stenám, je možné zložený objekt jednoducho kontrolovať a preplachovať.

Medzipriestory v podobe žľabov umožňujú ľahké vedenie kanálové kamery alebo preplachovacej hlavice. Vďaka inštalácii integrovaných alebo predsunutých inšpekčných a preplachovacích šácht je trvalo zaistený prístup k systému.

Optimálne logistika a jednoduchá manipulácia

Ako základné prvky, tak aj bočné steny a kryty systému ACO Stormbrixx je pre prepravu možné optimálne stohovať. Základné prvky sa zasunú presne do seba, a v porovnaní s bežnými systémami tak výrazne znižujú dopravovaný objem, ako aj náklady na prepravu a produkciu CO2.


Optimálna stohovateľnosť znižuje náklady na prepravu.
Príklad: Projekt A vyžaduje uskladňovacej objem 280 m3. S ACO Stormbrixx je možné potrebné prvky systému prepraviť na jednom vozidle. U iných systémov by boli potrebné až štyri autá.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk