KLUDI Balance elektronický stojánkový ventil chróm 5210505
KLUDI Balance elektronický stojánkový ventil chróm 5210505 KLUDI Balance elektronický stojánkový ventil chróm 5210505

KLUDI Balance elektronický stojánkový ventil chróm 5210505

KLUDI Balance elektronický stojánkový ventil chróm 5210505 elektronický stojánkový ventil DN 10 jednootvorová montáž trieda prietoku Z prietok 8l/min bezpečnostné kaskádový perlátor M 24 x 1 mag... Zobraziť celý popis »


Výrobca: KLUDI
Model: 5210505

Popis

KLUDI Balance elektronický stojánkový ventil chróm 5210505

elektronický stojánkový ventil DN 10
jednootvorová montáž
trieda prietoku Z
prietok 8l/min
bezpečnostné kaskádový perlátor M 24 x 1
magnetický ventil
s optickou registráciou objektu
elektronický modul s ukazovateľom stavu batérie
6V Lithium batéria CR-P2
obmedzovač spätného toku
rýchlomontážny systém
flexibilné prípojky G 3/8 s filtrom na zachytávanie nečistôt
chránené proti vandalizmu

Senzorová umývadlová batéria z produkčnej série KLUDI BALANCE bola v tomto roku vyznamenaná ocenením "Plus X Award" za vysokú kvalitu, dizajn a jednoduché používanie. Čisté línie a vysoká funkčnosť dohromady tvoria prekvapivý nadčasový dizajn. Spojenie rovných puristických plôch a mäkkých línií, podobných ženským tvarom - táto kúpeľňová batéria očarí aj svojou sofistikovanou, elektronickou senzorovou jednotkou. Ako napísal Antoine de Saint-Exupéry, to podstatné zostáva očiam neviditeľné, a to platí aj pre základ senzorové batérie KLUDI BALANCE. Trebárs jednoduché podržanie rúk vo viditeľnej oblasti senzora spôsobí to, že voda začne tiecť - hygienické a čisté, pretože sa nemusíte dotýkať batérie. Hneď ako dáte ruky preč, voda sa okamžite zastaví. Tým sa vyhnete nadbytočnej spotrebe vody. Zaistíte si tak jednoduchú a čistú obsluhu a nízku spotrebu energie. Obratom ruky je to jednoduché a veľmi efektívne. Za to, že batéria získala nielen verejné ocenenie "Plus X Award", a aj vo verejných budovách robí všeobecne dobrý dojem, sa musí poďakovať jej bezpečnosti. Perlátor zabezpečený proti krádeži, integrovaný v telesu batérie, vymeniteľné batérie a vpredu nastavenie teploty vedú k tomu, že senzorová batéria BALANCE sa optimálne hodí pre použitie vo verejnom sektore.

Plus X Award bola založená v roku 2004. Jedná sa o najvyššej svetovej ocenenie za inovácie v oblasti spotrebnej elektroniky, produktov pre šport a životný štýl. Okrem zavedených odvetví ako spotrebnej elektroniky, elektrického príslušenstva, športových a lifestylových produktov sú od roku 2011 nezávisle hodnotia aj výrobky z oblasti sanitárnych batérií. Viac ako 130 nezávislých porotcov z oblasti priemyslu z 32 krajín posudzuje v priebehu niekoľkých týždňov najlepšie inovatívne výrobky v základných kategóriách, ako sú inovácie, úroveň kvality, dizajn, jednoduchosť použitia, funkčnosť, ekológia a ergonómia výrobku.

Vodovodné batérie KLUDI sa nevyznačujú len vysoko akostným materiálom, starostlivým spracovaním a kvalitou s dlhou životnosťou. Sú postavené tiež na inovatívnych riešeniach dizajnu, funkčnosti a techniky. S týmito kompetenciami stanovuje KLUDI neustále nové pravidlá. Design od KLUDI sa orientuje na životný štýl vnútornej architektúry. Od purizmu po nostalgii, od klasického po stredomorský štýl, od jednoduchosti po neobyčajnosť - a všetko s láskou k detailu. Vodovodné batérie KLUDI spája remeselné dokonalosť, vysoká funkčnosť a dizajn, tak aby vždy odrážali nadčasovú kúpeľňovú architektúru.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk