Čítačka čiarových kódov bluetooth bezdrôtová CT30
Čítačka čiarových kódov bluetooth bezdrôtová CT30 Čítačka čiarových kódov bluetooth bezdrôtová CT30 Čítačka čiarových kódov bluetooth bezdrôtová CT30 Čítačka čiarových kódov bluetooth bezdrôtová CT30 Čítačka čiarových kódov bluetooth bezdrôtová CT30

Čítačka čiarových kódov bluetooth bezdrôtová CT30

Miniatúrne bezdrôtová čítačka čiarových kódov CT30 pracuje so všetkými zariadeniami s operačnými systémami Windows , Linux , Android , iOS a je tak vhodná aj pre chytré telefóny so systémom Andro... Zobraziť celý popis »


Výrobca: KAMODY
Model: CT30

Popis

Miniatúrne bezdrôtová čítačka čiarových kódov CT30 pracuje so všetkými zariadeniami s operačnými systémami Windows , Linux , Android , iOS a je tak vhodná aj pre chytré telefóny so systémom Android alebo Apple iPhone , iPod a ďalšie . Premeňte Váš počítač alebo mobil v chytrou čítačku čiarových kódov , pokladňu alebo terminál skladovej evidencie.

Nastavenie a pripojenie čítačky je veľmi jednoduché . Čítačka sa veľmi jednoducho pripojí k akémukoľvek zariadenia s technológiou bluetooth a ihneď funguje ako spoľahlivá , ľahká a výkonná čítačka mnohých formátov čiarových kódov do vzdialenosti až 10 metrov . Voči zariadenie sa identifikuje ako štandardné HID zariadenie ( simulácia klávesnice ) a je možné použiť aj mód SPP ( RS232 kompatibilné ) . Je preto možné ju využiť aj ako čítačku pre pokladne alebo ekonomické systémy Pohod
a , K2 , Helios a ďalšie .

Čítačka podporuje režim načítanie do vlastnej pamäte ( mód inventúry ) , do ktoré pojme až niekoľko tisíc záznamov , ktoré potom prenesie do pripojeného zariadenia . Umožňuje manuálne skenovanie , automatické skenovanie ( stále zapnuté ) alebo automatické skenovanie po priblížení čiarového kódu . Prevedenie prečítanie kódu je oznámené zablikaním LED diódy a pípnutím , ktorého hlasitosť je nastaviteľná . Formát prenosu dát je možné nastaviť .

Na napájanie používa čítačka 2 batérie typu AA , s ktorými vydrží viac ako 100 hodín nepretržitej prevádzky . Zariadenie sa pri dlhšej nečinnosti samo uvedie do režimu úspory energie alebo sa vypne . Konfigurácia čítačky sa vykonáva skenovaním špeciálnych čiarových kódov v manuáli . Je odolná , vydrží pád z 1,5 metra bez poškodenia vďaka absencii pohyblivých častí a antivibračnímu uchytenie čítacieho laseru .

Balenie obsahuje čítačku , pútko na ruku , manuál s konfiguračnými čiarovými kódmi a 2 batérie .

Záruka 2 roky .

Špecifikácia :

Pamäť : 256KB
Farebná hĺbka rozlišovače : 32 - bit
Rozlíšenie skenera : 2500 pixelov
3 ovládacie tlačidlá
Minimálny kontrast čítaného kódu : 30 %
Typ lasera : 1D
Bluetooth verzia : 2.0
Procesor : ARM7 72MHz
Pracovná vzdialenosť : 6cm - 30cm
Komunikačná vzdialenosť : 10m
Pracovná rýchlosť : 200 prečítaní za sekundu
Podporované štandardy : Code 11 , Code 93 , MSI , Code 128 , UCC/EAN-128 , Code 39 , EAN - 8 , EAN - 13 , UPC - A , ISBN , Industrial 25 , Interleaved 25 , Standard 25 a ďalšie .

Rozmery : 950 x 41 x 21 mm
Hmotnosť : cca 170 g
Farba : Čierna
Materiál : ABS + TPU plast - odolnosť proti rozbitiu pri voľnom páde z 1,5 metra

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk