AgroBio KP Plodová zelenina rozprašovač 250 ml/R 007036
AgroBio KP Plodová zelenina rozprašovač 250 ml/R 007036

AgroBio KP Plodová zelenina rozprašovač 250 ml/R 007036

PRODUKT Z BYLÍN. Plodová zelenina rozprašovač je prírodný rastový aktivátor s výživou na okamžité použitie. Jedná sa o vodný bylinný extrakt s prevahou prasličky a žihľavy. Vhodný pre komplexnú p... Zobraziť celý popis »


Výrobca: AgroBio
Model: 007036

Popis

PRODUKT Z BYLÍN. Plodová zelenina rozprašovač je prírodný rastový aktivátor s výživou na okamžité použitie. Jedná sa o vodný bylinný extrakt s prevahou prasličky a žihľavy. Vhodný pre komplexnú prírodnú starostlivosť plodovej zeleniny (paradajky, papriky, uhorky) pestované v skleníku alebo na voľnej pôde. Prípravok obsahuje malé množstvo živín (N, P, K, Mg, Ca) a stopových prvkov (Fe, Zn, Cu, Mn), ktoré sú v prípravku obsiahnuté v prijateľnej forme pre rastliny. Podporuje rast, výnos a vitalitu plodovej zeleniny a zároveň zvyšuje obranyschopnosť a odolnosť voči stresu. Obsiahnuté byliny v tomto prípravku sú známe svojimi účinkami proti savému a žravému hmyzu (napr. Vošky, roztočce, molice) a proti hubovým chorobám (napr. Pleseň zemiaková, múčnatke, listovej škvrnitosti).

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk