Jihočeské hnojivo na muškáty a iné balkónové rastliny 2,6kg, 1201005
Jihočeské hnojivo na muškáty a iné balkónové rastliny 2,6kg, 1201005

Jihočeské hnojivo na muškáty a iné balkónové rastliny 2,6kg, 1201005

Jihočeské hnojivo je rad granulovaných organo-minerálnych hnojív, ktoré sú ideálnym zdrojom organických látok a živín, potrebných k harmonickému vývoju a zdravému rastu rastlín. Vyznačujú sa vyšš... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FORESTINA
Model: 1201005

Popis

Jihočeské hnojivo je rad granulovaných organo-minerálnych hnojív, ktoré sú ideálnym zdrojom organických látok a živín, potrebných k harmonickému vývoju a zdravému rastu rastlín. Vyznačujú sa vyššími obsahy živín v optimálnom pomere. Rastliny ošetrené týmto hnojivom rastú intenzívnejšie, sú sýtejšie zafarbené a majú väčšiu vitalitu.

Charakteristika:

Organicko-minerálne NPK hnojivo
5% N + 11% P2O5 + 6% K2O + 2% MgO

prednosti:
Hnojivo obsahuje Lignohumát pre podporu koreňového systému, Guáno čisto prírodný surovinu, vzniknutú mineralizáciou vtáčieho trusu na pobrežiach Južnej Ameriky a slepičince prírodný produkt obsahujúci fermentovaný slepačie trus.

Použitie a dávkovanie:
Hnojivo je vhodné pre muškáty a iné balkónové rastliny. Hnojenie sa vykonáva spravidla na začiatku vegetačného obdobia miernym zapracovaním do pôdy v pomere 30 g hnojiva na 10 l substrátu. Pri výsadbe nových rastlín možno tiež primiešať do substrátu a to v rovnakom pomere. Je však žiadúce brať do úvahy obsah živín v použitom substráte a prispôsobiť tak dávkovanie. V priebehu vegetácie (v júni) sa odporúča vykonať prihnojenie v polovičnej dávke tzn. 15 g hnojiva na 10 l substrátu. Po aplikácii hnojiva je vhodné vykonať zálievku, alebo hnojivo aplikovať pred dažďom, aby došlo k využitiu všetkých živín, ktoré obsahuje hnojivo.
Balenie 2,6 kg je cca na 40 kvetináčov s dĺžkou 50 cm.

Hlavné termíny pre aplikáciu hnojiva:
apríl, máj, jún, júl, august


Upozornenie:
Tieto údaje sú len informatívne. Predajca neručí za škody spôsobené nesprávnym použitím hnojiva.

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk