G21 Grilovacie náradie Box na údenie nerezový 635408
G21 Grilovacie náradie Box na údenie nerezový 635408 G21 Grilovacie náradie Box na údenie nerezový 635408 G21 Grilovacie náradie Box na údenie nerezový 635408

G21 Grilovacie náradie Box na údenie nerezový 635408

Chcete si dopriať ešte lepšiu chuť grilovaných špecialít? Máte plynový gril a chýba vám to dymovú arómu, typické... Zobraziť celý popis »


Výrobca: G21
Model: 635408

Popis

Chcete si dopriať ešte lepšiu chuť grilovaných špecialít? Máte plynový gril a chýba vám to dymovú arómu, typické pre grilovanie na drevenom uhlí? Alebo chcete prekvapiť svojich hostí jedinečným chuťovým zážitkom? Táto malá, na prvý pohľad nenápadná "kovová škatuľka s dierkami" vás dostane na vyššiu úroveň grilovanie, priamo medzi majstrami grilu.

Aké výhody prináša grilovanie s boxom na údenie G21?
Dômyselne riešená nerezová škatuľka s vekom sa po naplnení drevenými lupienky alebo štiepkami zavrie a vloží medzi horáky plynového grilu, prípadne na rošt grilu na drevené uhlie alebo grilu elektrického.

Po zatvorení veka grilu a zahriatie grilu sa z namočených drevených lupienkov začne uvoľňovať dym, ktorý naplní grilovacie priestor a grilované mäso, ryby alebo ďalšie špeciality získajú jedinečné dymovú arómu. G21 box na údenie sa skvele hodí aj pre douzování syrov, ovocia a zeleniny na grile.

Nerezový box G21 pre získanie dymového arómu pri grilovaní.

Prevedenie grilovacieho náradia - boxu G21 na údenie
G21 box na údenie s vekom je pevný a stabilný aj pri vysokej teplote vo vnútri grilu. Vyrobili sme ho z nerezu a opatrili otvory v spodnej stene aj vo veku. Vďaka týmto prieduchom sa dym uvoľňuje von z boxu a plní vnútorný priestor grilu.

Údenie box G21 je pri rozmeroch 23 x 9 cm a výškou 4 cm kompaktný a medzi horákmi plynového grilu alebo na rošt grilu na drevené uhlie alebo grile elektrického ho tak ľahko umiestnite.

Veko grilu nechajte po celý čas grilovania s udícím boxom zatvorené, aby dym mohol cirkulovať vnútri.

Tipy pre maximálne využitie údiaceho boxu G21
Namáčať alebo nenamáčať? Pred použitím odporúčame drevené lupienky alebo štiepky namočiť, aby vznikal dym a štiepky nezhoreli. Po namočení z drevených štiepkov dôkladne vyžmýkajte tekutinu, príliš mokré triesky a lupienky by sa namiesto fajčenia len naparoval.

Chuť grilovaného mäsa či iných dobrôt a dymová vôňa by sa mali navzájom zladiť. Využite grilovacie dymový box naplno a vložte do neho štiepky z rôznych druhov dreva podľa toho, čo práve grilujete.
Pohrať sa môžete aj s tekutinou, do ktorej drevené odrezky, štiepky alebo lupienky namáčate - citrónová šťava dodá vynikajúce dymovú arómu rybám, morským plodom alebo bielemu mäsu, vyskúšať môžete aj jablkovú alebo ananásovú šťavu a výborné je tiež aróma z dymu drevených lupienkov, namočených v pive alebo ľahkom víne.

Čím box naplniť?
Pri voľbe drevených štiepok, lupienkov alebo odrezkov do boxu na údenie G21 máte veľký priestor na experimentovanie a objavovanie. Vyskúšajte rôzne typy dreva, škála chutí je neuveriteľná. Drevené lupienky alebo štiepky z orecha sa hodí k hovädziemu aj bravčovému mäsu. Dym z orechových štiepkov je silný a veľmi aromatický.

Drevo z jablone je ideálny pre bravčové mäso a hydinu, jeho dymovú arómu je jemné a sladkasté.

Čerešňové drevo je skvelé a univerzálne, vhodné pre bravčové, hovädzie, hydinové i zverinu. Sladká a jemná chuť, ktorá sa dobre mieša s inými drevinami.

Jelšové štiepky alebo lupienky sú ideálne k rybám a hydinovému mäsu. Ich dym je jemný a mäsu dodá nasladlú arómu.

Hlavné prednosti grilovacieho boxu na údenie G21
• odolné prevedenie z nerezového plechu
• ľahká údržba
• kompaktné prevedenie s chytro umiestnenými prieduchmi a vekom
• univerzálne použitie pre plynové a elektrické grily aj grily na drevené uhlie

Špecifikácie
• Materiál: nerezová oceľ
• Hrúbka plechu: 0,5 mm
• Rozmery (Š x V x H): 23 x 4 x 9,5 cm
• Hmotnosť: 0,28 kg

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk