FORESTINA Listové hnojivo na papriky, paradajky a uhorky 500ml - s kolagénom 1216001
FORESTINA Listové hnojivo na papriky, paradajky a uhorky 500ml - s kolagénom 1216001

FORESTINA Listové hnojivo na papriky, paradajky a uhorky 500ml - s kolagénom 1216001

LIST je špeciálny koncentrované listové hnojivo so zvýšeným stimulačným účinkom, ktoré je určené predovšetkým k mimokoreňovú výžive aplikácií nízkokoncentrovaných roztokov na list (zelené časti r... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FORESTINA
Model: 1216001

Popis

LIST je špeciálny koncentrované listové hnojivo so zvýšeným stimulačným účinkom, ktoré je určené predovšetkým k mimokoreňovú výžive aplikácií nízkokoncentrovaných roztokov na list (zelené časti rastlín). Listová výživa slúži ako doplnková časť komplexnej výživy rastlín, však sa jedná o najrýchlejší spôsob dopravy živín do rastliny.

Charakteristika:

Kvapalné listové hnojivo
6% N + 3% MgO + mikroprvky

použitie:
LIST pre paradajky, papriky, uhorky a ďalšie plodovú zeleninu sa aplikuje pomocou kanvy, rozprašovača či postrekovače na listovú plochu rastlín. Táto aplikácia sa však nevykonáva na priamom slnku lebo hrozí popálenie listov rastlín, ale ráno alebo večer. Hnojivo možno tiež použiť vo forme zálievky ku koreňom.

Dávkovanie:
Pri aplikácii na list (použitie postrekovače) zmiešame 15 ml hnojiva (po okraj naplnené viečko) s 6 l vody. Pri aplikácii zálievkou pripravujeme roztok zmiešaním 30 ml hnojiva (2 viečka po okraj naplnené) s 6 l vody.
Balenie 500 ml je cca 100 l zálievky - 200 l postreku.

Hlavné termíny pre aplikáciu hnojiva:
marec, apríl, máj, jún, júl, august

Upozornenie:
Tieto údaje sú len informatívne. Predajca neručí za škody spôsobené nesprávnym použitím hnojiva.

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk