SAPHO Hlavová sprcha, priemer 200mm, systém Airmix, chróm SF077
SAPHO Hlavová sprcha, priemer 200mm, systém Airmix, chróm SF077 SAPHO Hlavová sprcha, priemer 200mm, systém Airmix, chróm SF077 SAPHO Hlavová sprcha, priemer 200mm, systém Airmix, chróm SF077

SAPHO Hlavová sprcha, priemer 200mm, systém Airmix, chróm SF077

SAPHO Hlavová sprcha, priemer 200mm, systém Airmix, chróm SF077 Úspora vody a energie je v dnešnej dobe veľmi častou témou. Preto aj my Vám prinášame možnosť ako vo Vašej kúpeľni šetriť. A to v... Zobraziť celý popis »


Výrobca: SAPHO
Model: SF077

Popis

SAPHO Hlavová sprcha, priemer 200mm, systém Airmix, chróm SF077

Úspora vody a energie je v dnešnej dobe veľmi častou témou. Preto aj my Vám prinášame možnosť ako vo Vašej kúpeľni šetriť. A to v podobe ručnej a hlavovej sprchy so systémom airmix.

POZOR:
hlavová sprcha je vrátane naklápacieho kĺbu. Hlavicu možno nastaviť do požadovanej polohy pri inštalácii, po dotiahnutí matice je nepohyblivá.

Hlavová sprcha kruh so systémom airmix.
Priemer 20 cm.
Materiál: ABS plast.
Povrchová úprava: chróm.

Airmix je nová technológia so systémom miešania vzduchu a vody. Tento systém na jednej strane šetrí vodu a na druhej Vám dodáva pocit väčšieho prietoku vody. Sprchovú preteká 8 l / min, ale Vy máte pocit prietoku 14 l / min, čo je prietok vody u klasickej vodovodné batérie.

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk