GIACOMINI guľový kohút 2 ", vonkajší x vnútorný závit, páka, červený R254LX008
GIACOMINI guľový kohút 2 ", vonkajší x vnútorný závit, páka, červený R254LX008

GIACOMINI guľový kohút 2 ", vonkajší x vnútorný závit, páka, červený R254LX008

Slúži ako uzatváracia armatúra v rozvodoch vody, vzduchu a ďalších neagresívnych médií. Kohút nevyžaduje údržbu. Vlastné telo kohúta je zoskrutkované a zlepené, tento spoj nesmie byť demontovaný.... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GIACOMINI
Model: R254LX008

Popis

Slúži ako uzatváracia armatúra v rozvodoch vody, vzduchu a ďalších neagresívnych médií. Kohút nevyžaduje údržbu. Vlastné telo kohúta je zoskrutkované a zlepené, tento spoj nesmie byť demontovaný. Pre zaručenie tesnosti sú zakázané všetky činnosti pôsobiace v smere povoľovania spoje tela kohúta. Kohút nesmie byť rozobraný, zmontovaný a znovu použitý. Pri akomkoľvek poškodení (mimo výmeny vrtuľky, alebo páčky), musí byť kohút vymenený za nový. Vykonávanie montážnych zvarov potrubia je dovolené v minimálnej vzdialenosti 20 cm od hrany uzáveru. V žiadnom prípade nesmie teplota uzáveru prekročiť 185 ° C. Rozvod potrubia musí byť vykonaný tak, aby bola zaručená súososť bez ohybového a osového pnutia na kohút. Na kohút nesmie byť pôsobené rázy. V prevádzke u rozvodov vody odporúčame aspoň raz za 6 mesiacov kohút prestaviť v celom rozsahu ovládania, aby sa z gule odstránili prípadné usadeniny (zvlášť u tvrdých a železitých vôd tento interval skrátiť).

použitie:
- základné prevádzkové tekutiny: voda (pitná STN 75 7111: 1989, teplá úžitková voda, vykurovacia voda), vzduch, para do 150 ° C, benzín, nafta, olej (minerálny, hydraulický, syntetický), argón, parafín, freón, kerozín , acetylén, metanol, glykol. Použitie ďalších kvapalín a plynov nutné konzultovať. Je zakázané použitie na roztoky kyselín, solí a chloridov!
Teplota okolia: -40 až + 100 ° C
Prevádzková teplota média: - 40 ° C do + 185 ° C

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk