OSMA KGM kanalizačná zátka hrdlová DN 250, 224620
OSMA KGM kanalizačná zátka hrdlová DN 250, 224620 OSMA KGM kanalizačná zátka hrdlová DN 250, 224620

OSMA KGM kanalizačná zátka hrdlová DN 250, 224620

OSMA KGM kanalizačná zátka hrdlová DN 250, 224620 KG systém je určený ako kanalizačný systém pre zvodová potrubí pod budovami, kanalizačné prípojky a stokovej siete s výškou krytia až 8m. Technic... Zobraziť celý popis »


Výrobca: OSMA
Model: 224620

Podobné produkty

Popis

OSMA KGM kanalizačná zátka hrdlová DN 250, 224620 KG systém je určený ako kanalizačný systém pre zvodová potrubí pod budovami, kanalizačné prípojky a stokovej siete s výškou krytia až 8m. Technické údaje: Stavebná dĺžka (l): 89 mm Menovitý rozmer (DN): 250 mm Bod mäknutia: 79 ° C

Jedinečná technológia koextruzie je základom výroby inovovaných rúr a tvaroviek KG-Systém (PVC). Materiál - PVC Pri vývoji technológie TRIO bol kladený dôraz na zvýšenie využitia potenciálu, ktorý nemäkčený polyvinylchlorid (PVC-U) ako vysoko vyspelá a rokmi preverená surovina ponúka. Systém má výborné hydraulické vlastnosti a tolerantnosť k sadanie terénu. Výsledkom sú kanalizačný rúry a tvarovky - S dokonale hladkou vnútornou stenou - Odolné proti abrázii - Chemicky odolné - Húževnatú vonkajšou vrstvou, ktorá odoláva všetkým materiálom bežne používaným pre obsyp potrubia - Pružným jadrom schopným odolávať zemným aj kolesovým tlakom tesniace elementy Tesnosť spojov je zaistená jazýčkovými tesniacimi elementmi vyrobenými z odolných kaučukov, ktoré sú umiestnené v drážke hrdla rúrky. Tesnosť je zachovaná taktiež aj pri deformácii alebo vychýlenie rúrky. Spoj nezarastá korene, 100% tesnosť spojov. Zosilnená stena zaručuje vyššiu bezpečnosť. Rúrky a tvarovky KG-Systém (PVC) ® sú vyrábané v súlade s platnými európskymi normami EN 1401-1 a STN EN 13 476 - 2, ktoré stanovujú vyššie silu steny, ako v minulosti používaná DIN 19534. Široký sortiment prvkov KG-Systém (PVC) ® je kompletný systém so širokým výberom prvkov - Rúrky kruhovej tuhosti SN 8 (do hĺbky až 8 metrov) Systém umožňuje dodatočné vkladanie prvkov a možnosť napojenia na ďalšie systémy (napr. revízne šachty) a ľahký prístup. Jednoduchá montáž a pokládka Vzhľadom k nízkej hmotnosti systému je zaistená ľahká manipulácia, dokonca aj s rúrkami o dĺžke 5 m Spájanie rúrok je veľmi jednoduché vzhľadom k hrdlu s tesniacim elementom. Samotných spojov je menej než tomu bolo u predchádzajúcich prvkov z ťažkých materiálov.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk