REMS Picus S1 Basic-Pack Elektrická diamantová jadrová vŕtačka 180010
REMS Picus S1 Basic-Pack Elektrická diamantová jadrová vŕtačka 180010 REMS Picus S1 Basic-Pack Elektrická diamantová jadrová vŕtačka 180010 REMS Picus S1 Basic-Pack Elektrická diamantová jadrová vŕtačka 180010

REMS Picus S1 Basic-Pack Elektrická diamantová jadrová vŕtačka 180010

REMS Picus S1 Basic-Pack Elektrická diamantová jadrová vŕtačka 180010 Kompaktný, ľahko ovládateľné elektrické náradie na jadrové vŕtanie do železobetónu, muriva a ďalších materiálov. Vŕtanie na ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: REMS
Model: 180010

Popis

REMS Picus S1 Basic-Pack Elektrická diamantová jadrová vŕtačka 180010

Kompaktný, ľahko ovládateľné elektrické náradie na jadrové vŕtanie do železobetónu, muriva a ďalších materiálov. Vŕtanie na sucho alebo s výplachom, vedené ručne alebo s vŕtacím stojanom. Pre inštaláciu, kovovýrobu, priemysel.

výhoda systému
Iba jeden druh univerzálnych diamantových vŕtacích koruniek pre všetky pohonné stroje REMS Picus a vhodné pohonné stroje iných výrobcov. Preto jednoduché, nákladovo výhodné skladovanie. Zámena nie je možná.
 
konštrukcia
Kompaktný, ľahko ovládateľné pohonné stroje na jadrové vŕtanie bez vibrácií, s pripojovacím závitom vŕtacej korunky UNC 1 1/4 vonkajším, G 1/2 vnútorným. Robustné, vhodné na stavby. Superľahké, len 5,2 kg. Jednoduchá, rýchla práca, napr 200 mm v železobetónu priemer 62 mm len 3 min. Praxi plne vyhovujúce uzavretá rukoväť a Podpera pre ručne vedené vŕtanie. Upínací krk priemer 60 mm na upnutie pohonného stroja vo vŕtacím stojane. Zariadenie na prívod vody k vŕtaniu na mokro, s nastaviteľným uzatváracím ventilom, rýchlospojkou s možnou blokáciou prietoku vody a hadicovou prípojkou 1/2 ". Sacie rotor na odsávanie prachu pri vŕtaní na sucho s prípojkou na bežné vysávače, ako príslušenstvo.
 
Pohon
Robustný, výkonný 1800 W univerzálny motor. Otáčky vŕtacieho vretena pri zaťažení 580 1 / min. Stabilná prevody, pracujúca bez údržby. Ochrana blokácie vďaka bezpečnostnej klznej spojke. Dotykový spínač s aretáciou. Prívodný kábel s integrovaným osobným ochranným spínačom (PRCD).
 
multifunkčná elektronika
Multifunkčná elektronika s obmedzením rozbehového prúdu k jemnému plynulému rozbehu pre citlivé navŕtanie, automatickému obmedzenie otáčok na prázdno pre redukciu hluku a šetrnú ochranu motora, istenie proti preťaženiu a ochranu blokácie pre motor a prevody.
 
Univerzálne diamantové jadrové vŕtacie korunky
Univerzálne použiteľné na vŕtanie na sucho ina mokro, ručne vedeným alebo s vŕtacím stojanom. Voliteľne REMS univerzálny diamantové jadrové vŕtacie korunky, induktívne spájkované, s možným opätovným osadením alebo REMS univerzálne diamantové jadrové vŕtacie korunky LS, zvárané laserom, odolné proti vysokým teplotám (strana 208-209). Pripojovací závit UNC 1 1/4 vnútorné. Vŕtacia hĺbka 420 mm. Špeciálne vyvinuté, vysoko kvalitné diamantové segmenty s vysokým podielom diamantu a špeciálnym spojivom, pre vynikajúci vŕtací výkon a obzvlášť vysokú dobu životnosti. Ideálne pre univerzálne nasadenie v železobetónu a murive. Adaptér pre použitie univerzálnych diamantových jadrových vŕtacích koruniek REMS vo vhodných pohonných strojoch iných výrobcov, ako príslušenstvo. Kroužekke ľahkému uvoľnenie korunky, pre jednoduché uvoľnenie diamantové jadrové vŕtacie korunky, ako príslušenstvo.
 
Vŕtacie stojany
Na výber dva vŕtacie stojany.

Rozsah dodávky:
REMS Picus S1 Basic-Pack. Elektrický diamantový jadrový vŕtací stroj pre
jadrová vŕtanie v betóne, železobetónu do priemer 102 (132) mm, murive a ďalších
materiáloch do priemeru 162 mm. K vŕtanie na sucho alebo na mokro, ručne vedené
alebo s vŕtacím stojanom. Pohonný stroj s pripojovacím závitom vŕtacej korunky
UNC 1 1/4 vonkajším, G 1/2 vnútorným, prevody pracujúcimi bez údržby s bezpečnostnou
klznou spojkou, univerzálnym motorom 230 V, 50-60 Hz, 1850 W. Multifunkčné
elektronika s jemným plynulým rozbehom, obmedzením otáčok na prázdno, istením
proti preťaženiu, ochranou blokácie. Doty kový spínač s aretáciou. Osobný ochranný
spínač (PRCD). Otáčky vŕtacieho vretena pri zaťažení 580 min-1. Zariadenie na prívod
vody s nastaviteľným uzatváracím ventilom, rýchlospojkou s možnou blokáciou
prietoku a hadicovou prípojkou 1/2 ". Protipohyb držiak. Navrtávacia pomôcka
G 1/2 s vrtákom priemer 8 mm, šesťhranný kľúč SW 3. Jednostranný kľúč SW 32.
V pevnom kufri z oceľového plechu.

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk