EDILKAMIN FLEXA krbové kachle na pelety červená 656050
EDILKAMIN FLEXA krbové kachle na pelety červená 656050 EDILKAMIN FLEXA krbové kachle na pelety červená 656050 EDILKAMIN FLEXA krbové kachle na pelety červená 656050

EDILKAMIN FLEXA krbové kachle na pelety červená 656050

EDILKAMIN FLEXA krbové kachle na pelety červená 656050 Krbové kachle na pelety Flexa keramika sú určené na vykurovanie objektu pomocou teplého vzduchu ohrievaného v teplovzdušnom výmenníku. Výk... Zobraziť celý popis »


Výrobca: EDILKAMIN
Model: 656050

Popis

EDILKAMIN FLEXA krbové kachle na pelety červená 656050

Krbové kachle na pelety Flexa keramika sú určené na vykurovanie objektu pomocou teplého vzduchu ohrievaného v teplovzdušnom výmenníku. Výkon kachlí je max 8 kw, odovzdaného prostredníctvom cirkulačného ventilátora, sálaním cez sklo ohniska a tepelným prúdením vzduchu medzi plášťom kachlí.

Celolitinová štruktúra. Ovládací panel. Systém GALILEO.

Prevedenie: top a boky keramika červená.

Technické parametre
Výkon celkový: 3,4 / 8 kW
Nádrž: 15 kg
Účinnosť: 89,2%
Oddymenia priemer: 80 mm
Externý prívod vzduchu: 40 mm
Rozmery (vxšxh): 990x550x550 mm
Vykurovaný priestor: 210 m3
Hmotnosť: 187 kg
Spotreba paliva (pelety): 0,9 / 2 kg / h
Autonómny režim: 6/13, 5 h

Systém spaľovania GALILEO (prediktívne moderný systém)
GALILEO je bezpečnostný systém riadeného spaľovania, ktorý umožňuje optimálny chod za každých okolností. GALILEO zaručuje optimálne fungovanie vďaka snímacím prvkom, ktorý meria prietok vzduchu, ktorý je potrebný pre spaľovanie. Snímanie a následná optimalizácia spaľovania sa spracováva priebežne, čím je možné upravovať prípadné anomálie v reálnom čase. Systém Galileo dosahuje vyrovnané spaľovanie tím, že automaticky reguluje ťah v závislosti od vlastnosti spalinovej cesty (počet kolien, dĺžka, geometria, priemer ai) av závislosti od klimatických podmienok (vietor, vlhkosť, atmosférický tlak, nadmorská výška atď). Spalinová cesta musí vždy vyhovovať príslušným normám a pokynom v tomto návode.

EDILKAMIN
Edilkamin je najväčšia európska firma v oblasti výroby krbov a kachlí. Vďaka maximálnej pozornosti venovanej kvalite výrobkov môže firma Edilkamin zaručiť ich maximálnu spoľahlivosť a bezpečnosť a pochváliť sa uznávanými certifikátmi.
                               
ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk