JUNKERS ZBR 42-3 A CerapurComfort kondenzačný kotol
JUNKERS ZBR 42-3 A CerapurComfort kondenzačný kotol JUNKERS ZBR 42-3 A CerapurComfort kondenzačný kotol

JUNKERS ZBR 42-3 A CerapurComfort kondenzačný kotol

Energetický účinnosť: A Odťah spalín: turbo Tepelný výkon: 10,1-40,1 ??kw Expanzná nádoba: nie je súčasťou Normovaný stupeň využitia: 109% Trieda NOx: 5 Elektrické krytie [IP]: X4D Rozmery v / š ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: JUNKERS
Model: 7700001498

Popis

Energetický účinnosť: A
Odťah spalín: turbo
Tepelný výkon: 10,1-40,1 ??kw
Expanzná nádoba: nie je súčasťou
Normovaný stupeň využitia: 109%
Trieda NOx: 5
Elektrické krytie [IP]: X4D
Rozmery v / š / h: 850/440/350 mm

V cene kotla je zahrnutá pripojovacie lišta č. 869

Odvod spalín je povinne voliteľné príslušenstvo.

Kotol nie je vybavený obehovým čerpadlom (nutné doplniť príslušenstvo č. 1680), expanznou nádobou a trojcestným ventilom

Výhody na prvý pohľad
- Energeticky úsporný kotol s vysokým normovaným stupňom využitia až 109%
- Patentovaný algoritmus SolarInside pre optimálne využívanie solárnej energie
- Elektronicky riadené čerpadlo s nízkou spotrebou elektrickej energie
- Šetrný k životnému prostrediu obzvlášť nízkymi emisiami
- Tichá prevádzka okolo 34 dB (A) zabezpečuje špeciálna izolácia
- Jednoduchá obsluha kotla vďaka elektronickej riadiacej jednotke Bosch Heatronic® III a textovému displej vstavané regulácia
- Kompatibilný so solárnym systémom
- Na neštandardné prevádzkové stavy kotla upozorní zvukový signál

Regulovateľný komfort je úsporný komfort
CerapurComfort je skutočným majstrom v úspore energie: kondenzačná technika umožňuje maximálne využitie tepla z dodávaného paliva, a tak obmedzuje spotrebu plynu na minimum. Vďaka elektronicky riadenému čerpadlu má CerapurComfort tiež čo povedať k téme úspory elektrickej energie. Neregulovateľné obehové čerpadlá pracujú vždy na celý výkon, hoci to cez časť vykurovacej sezóny nie je vôbec nutné. Pritom zbytočne potřebovávají energiu: na ich účet ide takmer 10% celkovej spotreby elektrickej energie domácnosti. Elektronicky riadené čerpadlo automaticky rozpozná, aké množstvo tepla je potrebné, výkon čerpadla sa prispôsobí skutočnej potrebe, a tým dodatočne šetrí energiu. Kondenzačné kotly CerapurComfort urobia s plytvaním koniec!

Predpoveď: slnečno a teplo
CerapurComfort obsahuje elektronickú riadiacu jednotku Bosch Heatronic® III, ktorá komunikuje so solárnym riadiacim modulom Junkers. Možno tak dodatočne využívať slnečné žiarenie na získavanie energie. Úspora je značná: so solárnym systémom Junkers môžete ušetriť až 60% energie na prípravu teplej vody a až 30% energie na vykurovanie.

CerapurComfort - už meno prezrádza, čo vie najlepšie: zvýšenie komfortu s úsporou energie. Ponúka maximálny komfort vykurovania a prípravy teplej vody, jednoduchú obsluhu, hospodárnosť a šetrnosť k životnému prostrediu. Zvláštne výhody: elektronicky riadené čerpadlo s mimoriadne nízkou spotrebou energie a dodatočná zvuková izolácia zaisťuje veľmi tichú prevádzku.

Varianta len ??pre vykurovanie je obzvlášť vhodná, ak máte ohrev teplej vody riešený iným spôsobom (napr. Elektrickým zásobníkom) a z akéhokoľvek dôvodu nie je potrebné prerábať celý systém.

Ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk